CONAF se extinde în Transilvania


Comunicate de presă / 1 martie 2021

CONAF se extinde în Transilvania

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde în Transilvania, lansând sucursala de la Cluj, condusă de antreprenoarea Sigina Luca, cu o experienţă de business de peste 15 ani, în prezent preşedintele unui grup de firme din care face parte şi Luna Cleaning, firmă înfiinţată în 2011, conform unui comunicat de presă. Cu peste 240 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro în plin an pandemic, firma condusă de Preşedintele CONAF Cluj se află în topul companiilor din zona transilvăneană.

Sigina Luca, alături de alte două antreprenorare de succes din Cluj: Simina Fodor - FSP Global şi Nippon Food şi Anca Dinu - Apartament 1 Bistro&Bar, Add PR, alcătuiesc conducerea CONAF Cluj, o structură care urmăreşte extinderea Confederaţiei în Transilvania prin crearea unei comunităţi de business reprezentative care să se remarce la nivel local şi regional prin acţiuni şi activităţi menite să contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial autohton.

Deşi activează în domenii complet diferite, cele trei reprezentante ale CONAF Cluj colaborează de ani buni atât pe plan profesional, cât şi social, fiind implicate în activităţi de voluntariat şi responsabilitate socială la nivel regional.

Sigina Luca, preşedintele CONAF Cluj, a declarat: "Ne implicăm, luăm decizii şi le implementăm! Cred că doar astfel putem reuşi să construim pe termen lung. CONAF reprezintă locul perfect unde oamenii cu iniţiativă pot acţiona şi se pot implica în proiecte de anvergură. Este locul unde ne este recunoscută valoarea antreprenorială, iar apartenenţa la o comunitate cu aceleaşi principii şi valori ca ale noastre ne stimulează şi ne determină să continuăm misiunea noastră - aceea de a contribui la dezvoltarea unui mediu economic propice desfăşurării de afaceri productive."

La rândul său, preşedintele CONAF, Cristina Chiriac, salută înfiinţarea sucursalei din Cluj şi mizează pe implicare în dezvoltarea Confederaţiei în zona transilvăneană. "Cred că doar astfel putem arata că suntem puternice, unite şi determinate în realizarea misiunii pe care CONAF şi-a propus-o. Dorim ca femeile să fie recunoscute la nivel naţional ca leaderi incontestabili şi să schimbăm mentalităţile şi abordările în legătură cu percepţia femeii în societate şi în business. CONAF este locul perfect unde atât doamnele cât şi domnii îşi dau mâna într-un parteneriat de business durabil pentru o construcţie trainică, solidă, a unui mediu de afaceri propice derulării activităţilor economice".

Despre conducerea CONAF Cluj

SIGINA LUCA - este membru şi fondator în mai multe organizaţii şi cluburi profesionale: vicepreşedinte al Italian Business Club, membru fondator al CCB - Casa de Comerţ Balkanik Handel Haus Cluj, membru al Misiunii Balkanik Handel Haus, fondator al Asociaţiei Bucătarilor Transilvania (un proiect care a câştigat medalia de argint la Cupa Mondiala de Gastronomie de la Luxembourg), şi nu în ultimul rând, membru în Camera de Comerţ Italiană pentru România (CCipR). Este preşedinte fondator al Lions Club Hope Cluj (2017) şi în prezent Preşedinte zonal al Cluburilor Lions din România.

SIMINA FODOR - şi-a început cariera profesională în Milano în 2002, iar din 2007 a fost angajată la FSP Global ca responsabil operaţional, apoi a continuat ca general manager şi ulterior CEO şi asociat. Sub conducerea ei, Grupul FSP Global a devenit un grup internaţional prezent pe 3 continente: Europa, Asia şi Africa. A fost Board Member în Camera de Comerţ Româno-Olandeză (2018-2020). Este membru al Clubului Lions Transilvania, în prezent VicePreşedinte şi Secretar al Clubului.

ANCA DINU - antreprenorare de 9 ani, se ocupă de o afacere de familie - Apartament 1 Bistro & Bistro, iar de 6 ani are propria firmă de comunicare & PR (ADD PR). Este membru al Camerei de Comerţ Italiene pentru România (CCipR) si comunicator al comunităţii Mamprenoare România - Cluj. E Membru Fondator al Lions Club Hope Cluj (2017) şi Past President al clubului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5689
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0989
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9158
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.2067

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb