CCIB A ORGANIZAT A DOUA EDIŢIE A EVENIMENTULUI,,VINO SĂ NE CUNOAŞTEM"Nevoia reprezentativităţii în contextul globalizării printre principalele subiecte

A.I.G
Miscellanea /

Nevoia reprezentativităţii în contextul globalizării printre principalele subiecte

A avut loc cea de a doua ediţie a evenimentului ,,Vino să ne cunoaştem", organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), cu scopul familiarizării noilor membrii ai Camerei cu activitatea CCIB, transmite un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu acest prilej, Sorin Dimitriu, secretar general al CCIB, a subliniat nevoia de reprezentativitate, mai ales în contextul globalizării, şi a vorbit despre strategia de relaţii externe a Camerei bucureştene. De asemenea, Preşedintele Secţiunii Servicii şi vicepreşedinte al Camerei bucureştene, prof. dr. ing. Ion Hohan a punctat: "Misiunea noastră, a CCIB, este de veni alături de dumneavoastră, alături de firme".

Manifestarea a constituit un prilej pentru reprezentanţii firmelor participante de a-şi prezenta proiectele şi de a vorbi despre elementele de interes în ceea ce priveşte colaborarea cu echipa CCIB.

Evenimentul a vizat discuţii despre internaţionalizarea afacerilor, posibilităţi de consolidare a brandului şi de creştere a notorietăţii de marcă utilizând instrumentele oferite de CCIB, dar şi o mai bună cunoaştere reciprocă a reprezentanţilor companiilor membre. Manifestarea s-a încheiat cu o sesiune de networking, bun prilej pentru oaspeţii evenimentului de a discuta despre potenţiale parteneriate de afaceri şi de a lega noi prietenii, informează Biroul de Presă al CCIB prin comunicatul citat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS