Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

CCIB A ORGANIZAT A DOUA EDIŢIE A EVENIMENTULUI,,VINO SĂ NE CUNOAŞTEM"Nevoia reprezentativităţii în contextul globalizării printre principalele subiecte

A.I.G
Miscellanea /

Nevoia reprezentativităţii în contextul globalizării printre principalele subiecte

A avut loc cea de a doua ediţie a evenimentului ,,Vino să ne cunoaştem", organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), cu scopul familiarizării noilor membrii ai Camerei cu activitatea CCIB, transmite un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu acest prilej, Sorin Dimitriu, secretar general al CCIB, a subliniat nevoia de reprezentativitate, mai ales în contextul globalizării, şi a vorbit despre strategia de relaţii externe a Camerei bucureştene. De asemenea, Preşedintele Secţiunii Servicii şi vicepreşedinte al Camerei bucureştene, prof. dr. ing. Ion Hohan a punctat: "Misiunea noastră, a CCIB, este de veni alături de dumneavoastră, alături de firme".

Manifestarea a constituit un prilej pentru reprezentanţii firmelor participante de a-şi prezenta proiectele şi de a vorbi despre elementele de interes în ceea ce priveşte colaborarea cu echipa CCIB.

Evenimentul a vizat discuţii despre internaţionalizarea afacerilor, posibilităţi de consolidare a brandului şi de creştere a notorietăţii de marcă utilizând instrumentele oferite de CCIB, dar şi o mai bună cunoaştere reciprocă a reprezentanţilor companiilor membre. Manifestarea s-a încheiat cu o sesiune de networking, bun prilej pentru oaspeţii evenimentului de a discuta despre potenţiale parteneriate de afaceri şi de a lega noi prietenii, informează Biroul de Presă al CCIB prin comunicatul citat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS