Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

CCIB A ORGANIZAT A DOUA EDIŢIE A EVENIMENTULUI,,VINO SĂ NE CUNOAŞTEM"Nevoia reprezentativităţii în contextul globalizării printre principalele subiecte

A.I.G
Miscellanea /

Nevoia reprezentativităţii în contextul globalizării printre principalele subiecte

A avut loc cea de a doua ediţie a evenimentului ,,Vino să ne cunoaştem", organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), cu scopul familiarizării noilor membrii ai Camerei cu activitatea CCIB, transmite un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu acest prilej, Sorin Dimitriu, secretar general al CCIB, a subliniat nevoia de reprezentativitate, mai ales în contextul globalizării, şi a vorbit despre strategia de relaţii externe a Camerei bucureştene. De asemenea, Preşedintele Secţiunii Servicii şi vicepreşedinte al Camerei bucureştene, prof. dr. ing. Ion Hohan a punctat: "Misiunea noastră, a CCIB, este de veni alături de dumneavoastră, alături de firme".

Manifestarea a constituit un prilej pentru reprezentanţii firmelor participante de a-şi prezenta proiectele şi de a vorbi despre elementele de interes în ceea ce priveşte colaborarea cu echipa CCIB.

Evenimentul a vizat discuţii despre internaţionalizarea afacerilor, posibilităţi de consolidare a brandului şi de creştere a notorietăţii de marcă utilizând instrumentele oferite de CCIB, dar şi o mai bună cunoaştere reciprocă a reprezentanţilor companiilor membre. Manifestarea s-a încheiat cu o sesiune de networking, bun prilej pentru oaspeţii evenimentului de a discuta despre potenţiale parteneriate de afaceri şi de a lega noi prietenii, informează Biroul de Presă al CCIB prin comunicatul citat.

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie