Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

CONFERINŢA ANTREPRENORIATUL FEMININ - EDIŢIA A II-A / SMARANDA VORNICU, BLUES LINE SALONS:"Nu ne putem baza pe politicieni"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

"Nu ne putem baza pe politicieni"

Femeile antreprenor nu se pot baza pe politicieni, a spus Smaranda Vornicu, Managing Partner Blues Line Salons, precizând: "Trebuie să ne ajutăm singure pentru ca într-o zi să spargem acel tavan de sticlă şi să ajungem în marea lume a business-ului".

Domnia sa a subliniat că femeile au un grad mai mare de responsabilitate din punct de vedere social, apreciind: "În general, imaginea liderului de business se suprapune peste bărbatul de succes".

În opinia doamnei Vornicu, finanţarea propriei afaceri şi responsabilitatea pe care un antreprenor o are faţă de angajaţii săi sunt primele două griji ale acestora.

"Femeile, în general, sunt mai puţin înclinate să reducă avantajele materiale ale angajaţilor săi, chiar şi în condiţiile îngreunării poverii fiscale", a conchis domnia sa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie