Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

CONFERINŢA ANTREPRENORIATUL FEMININ - EDIŢIA A II-A / SORANA MANTHO, PHILIP MORRIS:"Antreprenoriatul este o stare de spirit"

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii /

"Antreprenoriatul este o stare de spirit"

Antreprenoriatul nu are gen, este de părere Sorana Mantho, Director Corporate Affairs Philip Morris România şi Bulgaria, care consideră că reţeta succesului în afaceri este "cea a bunului simţ, pe care o aplică orice profesionist în profesia sa".

Sorana Mantho ne-a declarat: "Antreprenoriatul este o stare de spirit. Cariera mea, începută printr-un demers antreprenorial, cumva natural în domeniul juridic, m-a antrenat şi m-a pregătit pentru provocările vieţii corporatiste pentru care am optat ulterior. Drumul poate fi parcurs cu success în ambele sensuri mai ales atunci când te alături unei companii care, aidoma Philip Morris, are o structură complexă, care încurajează, în interiorul ei, spiritul antreprenorial. Exersez în fiecare zi curajul de a lua decizii, puterea de motivare şi automotivare.

Prin programele pe care le dezvoltăm în interiorul companiei, menite să recompenseze spiritul antreprenorial, colegii mei sunt stimulaţi în a transfera creativitate în cadrul structurii noastre organizaţionale. Abordarea de tip antreprenorial este parte din filozofia companiei noastre".

Există lucruri pe care le facem bine întrucât credem în ele şi lucruri pe care le facem mai puţin bine pentru că poate nu avem suficientă informaţie şi poate nu suntem foarte bine pregătiţi, susţine domnia sa.

Doamna Mantho a subliniat că posibilitatea unei femei de a se dezvolta în afaceri şi creativitatea feminină sunt reale, adăugând că persoanele care doresc să se lanseze în lumea afacerilor trebuie să ia în serios şansa care li se oferă.

Sorana Mantho a menţionat că Philip Morris se implică în susţinerea mediului de afaceri autohton, una din liniile de activitate ale companiei din perioada următoare apropiindu-se foarte mult de antreprenoriatul feminin, "de prezenţa femeii în viaţa de zi cu zi, în viaţa publică şi în mediul privat".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie