CONFERINŢA ANTREPRENORIATUL FEMININ - EDIŢIA A III-A / ANA CERNAT, IDEA::BANK:"Băncile trebuie să înţeleagă mai bine ce se află în spatele business-urilor"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

"Băncile trebuie să înţeleagă mai bine ce se află în spatele business-urilor"

Băncile ar trebui să înţeleagă mai bine ce se află în spatele afacerilor şi a problemelor întreprinzătorilor, ca să poată acorda mai uşor credite, opinează Ana Cernat, vicepreşedinte executiv al Idea::Bank.

Faptul că băncile nu ştiu ce se află în spatele business-urilor este motivul pentru care IMM-urile nu reuşesc să se finanţeze, consideră domnia sa, afirmând: "Lumea nu prea mai este creativă după criză. Omenilor le este teamă să încerce lucruri noi şi, în aceste condiţii, băncile nu cresc, ci se restrâng".

Antreprenorii trebuie lăsaţi să încerce, este de părere domnia sa: "Reuşita nu vine prin stabilirea unor obiective în fiecare moment al vieţii, ci din modul în care inspiri oamenii şi în care ei duc proiectele mai departe decât au visat. Aşa a fost cu Idea::Bank. A fost cel mai rapid şi eficient rebranding bancar din ultima perioadă".

Reprezentantul Idea::Bank a subliniat că femeile au un scoring mai bun la obţinerea creditelor, pentru că "sunt mai conştiincioase cu plăţile şi se organizează mai bine cu documentaţia".

Antreprenoriatul poate fi tentant dacă te asiguri că vei avea un venit şi că echipa pe care o conduci va avea asigurat un job, a mai spus doamna Cernat, adăugând că Ideea::Bank este un proiect bancar bazat pe foarte multă creativitate, bugetul de lansare al noului brand fiind mai mic de 500.000 euro.

Getin Holding, care a cumpărat, în 2013, Romanian International Bank, a relansat banca sub numele folosit şi în Polonia - Idea::Bank - şi are ca obiectiv să ajungă în Top 10 pe piaţa noastră, în trei ani. Grupul polonez Getin Holding a finalizat preluarea Romanian International Bank (RIB) la începutul lunii decembrie 2013, devenind acţionar unic. RIB era deţinută de Daniel Roberts şi fosta sa soţie, Florina Roberts, cetăţeni americani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS