CONFERINŢA ANTREPRENORIATUL FEMININ - EDIŢIA A III-A / ANA CERNAT, IDEA::BANK: "Băncile trebuie să înţeleagă mai bine ce se află în spatele business-urilor"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii / 8 mai 2015

"Băncile trebuie să înţeleagă mai bine ce se află în spatele business-urilor"

Băncile ar trebui să înţeleagă mai bine ce se află în spatele afacerilor şi a problemelor întreprinzătorilor, ca să poată acorda mai uşor credite, opinează Ana Cernat, vicepreşedinte executiv al Idea::Bank.

Faptul că băncile nu ştiu ce se află în spatele business-urilor este motivul pentru care IMM-urile nu reuşesc să se finanţeze, consideră domnia sa, afirmând: "Lumea nu prea mai este creativă după criză. Omenilor le este teamă să încerce lucruri noi şi, în aceste condiţii, băncile nu cresc, ci se restrâng".

Antreprenorii trebuie lăsaţi să încerce, este de părere domnia sa: "Reuşita nu vine prin stabilirea unor obiective în fiecare moment al vieţii, ci din modul în care inspiri oamenii şi în care ei duc proiectele mai departe decât au visat. Aşa a fost cu Idea::Bank. A fost cel mai rapid şi eficient rebranding bancar din ultima perioadă".

Reprezentantul Idea::Bank a subliniat că femeile au un scoring mai bun la obţinerea creditelor, pentru că "sunt mai conştiincioase cu plăţile şi se organizează mai bine cu documentaţia".

Antreprenoriatul poate fi tentant dacă te asiguri că vei avea un venit şi că echipa pe care o conduci va avea asigurat un job, a mai spus doamna Cernat, adăugând că Ideea::Bank este un proiect bancar bazat pe foarte multă creativitate, bugetul de lansare al noului brand fiind mai mic de 500.000 euro.

Getin Holding, care a cumpărat, în 2013, Romanian International Bank, a relansat banca sub numele folosit şi în Polonia - Idea::Bank - şi are ca obiectiv să ajungă în Top 10 pe piaţa noastră, în trei ani. Grupul polonez Getin Holding a finalizat preluarea Romanian International Bank (RIB) la începutul lunii decembrie 2013, devenind acţionar unic. RIB era deţinută de Daniel Roberts şi fosta sa soţie, Florina Roberts, cetăţeni americani.

Lansare carte
Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9767
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5830
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0141
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8429
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4379

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
thediplomat.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb