CONFERINTA BURSA ANTREPRENORIATUL FEMININ "FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNA" - EDITIA A IV-A / ELI LĂSLEAN, ELLIS LUXURY:"Nu este uşor să fii femeie frumoasă şi deşteaptă în România"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

"Nu este uşor să fii femeie frumoasă şi deşteaptă în România"

Nu este uşor să fii femeie frumoasă şi deşteaptă în România, este de părere doamna Eli Lăslean, proprietarul Ellis Luxury, care consideră că nouă ne lipseşte un sistem al modei.

Domnia sa a precizat: "Noi nu avem un sistem al modei în România. Este esential să avem o Cameră naţională de modă românească, pentru că statul nu protejează niciun producător român".

Moda românească nu este promovată, spune Eli Lăslean, care apreciază că România post-decembristă are multe defecte, dar oferă libertate, ceea ce este un lucru extraordinar.

Cea care creează vestimentaţia Primei Doamne a României spune: "Ca să ai succes, într-o afacere privată, trebuie să-ţi placă şi să te pricepi. Succesul este cea mai bună revanşă. Nu îmi plac eşecurile şi m-am străduit de fiecare dată să le depăşesc. Venirea mea în Bucureşti a însemnat confirmarea succesului. Cred cu adevărat că secretul în afaceri înseamnă să nu te împaci cu eşecul".

Eli Lăslean a povestit că a pornit pe drumul antreprenoriatului cu 300 de dolari împrumutaţi de la un prieten, în urmă cu 25 de ani, şi consideră că eleganţa înseamnă naturaleţe şi respect şi că mai importantă decât haina este femeia care o poartă.

Afacerea sa cumulează, acum, circa zece angajaţi, dar a pornit cu un singur angajat, după cum a povestit doamna Lăslean: "La început am fost doar eu, după care am avut un angajat, doi angajaţi, apoi trei. La un moment dat am avut 60 de angajaţi, dar am traversat o criză şi sunt mândră că mă aflu aici".

Domnia sa a mai spus: "Cred foarte tare în mesajul non-verbal pe care-l transmit hainele", oferindu-le şi un sfat doamnelor din sală: "Dacă aveţi o revanşă de luat, ambiţionaţi-vă să aveţi succes!"

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Si modesta !

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Frumoada declaratie.

  60 de angajsti acum 10, felicitari ca sunteti pe piata 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS