CONFERINTA BURSA ANTREPRENORIATUL FEMININ "FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNA" - EDITIA A IV-A / IOANA LIANA CAZACU, MINISTERUL MUNCII:"Mi-am propus să desfiinţez departamentul «nu se poate» din instituţiile publice"

V.R.
Ziarul BURSA #Companii /

"Mi-am propus să desfiinţez departamentul «nu se poate» din instituţiile publice"

România este o democraţie tânără, care se confruntă cu toate problemele inerente unei situaţii de tranziţie, declară Ioana Liana Cazacu, secretar de stat al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi din cadrul Ministerului Muncii, referindu-se la birocraţie, la instituţii care, poate, nu au fost suficiente şi funcţionale "la parametrii pe care ni i-am dorit".

Doamna Cazacu spune: "Sunt mute lucruri pe care putem şi trebuie să le schimbăm. Am învăţat de la zona privată că nu există «nu se poate», că întotdeauna trebuie să vedem cum putem rezolva lucrurile".

Ioana Liana Cazacu subliniază: "Când am venit în fruntea agenţiei, mi-am propus să desfiinţez «departamentul nu se poate» din instituţiile publice. Este o muncă titanică, o muncă sisifică. De multe ori am avut momente de cădere, în care am simţit că nu se poate, că într-adevăr sunt învinsă de sistem, dar femeile cu care am intrat în contact m-au obligat să fac, în fiecare zi, lucrurile cât mai bine".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS