CONFERINŢA BURSA - "ANTREPRENORIATUL FEMININ: FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNĂ" - PROIECT ANAA"Şcoala de Business", sprijin pentru tinerii antreprenori

A.T.
Ziarul BURSA #Companii / 24 aprilie 2013

"Şcoala de Business", sprijin pentru tinerii antreprenori

"Şcoala de Business" este un proiect dezvoltat de Asociaţia Naţională a Antreprenorilor (ANAA) pentru a încuraja şi sprijini tinerii care vor să-şi dezvolte propria afacere. Cris-tina Chiriac, preşedintele ANAA, a declarat: "Promovăm antreprenoriatul în rândul tinerilor şi îi sprijinim să-şi deschidă propria afacere. Am atras voluntari în acest proiect, din rândul specialiştilor, pentru a le putea oferi consultanţă gratuită tinerilor, de la deschiderea şi înregistrarea firmei, până la obţinerea finanţării şi depunerea proiectelor pe fonduri europene. Consultanţa este acordată celor care au idei de afaceri fezabile".

Doamna Chiriac, care este şi ambasador al antreprenoriatului feminin, a subliniat că "Şcoala de Business" nu relativizează principiile antreprenoriatului, ci oferă o altă pers-pectivă asupra lor, o perspectivă dinamică, proaspătă, adaptată la realitate, fiindcă "adaptare înseamnă performanţă, iar performanţa înseamnă succes".

Pentru mulţi dintre potenţialii antreprenori, obstacolul principal în pornirea unei afaceri este lipsa de capital, lipsa de cunoştinţe şi de experienţă în domeniu, iar rolul şi importanţa ideii de afaceri par să fie subevaluate. Preşedintele ANAA a menţionat că pentru toate problemele care apar în iniţierea unei afaceri exis-tă şi soluţii, ce se dezvoltă pe zi ce trece. Neinformarea sau informarea neadecvată reprezintă, în opinia Cristinei Chiriac, principalul factor ce determina gândirile negative şi spulberă dorinţa de dezvoltare a oamenilor. "Putem schimba această situaţie, putem da o altă nuanţă viitorului dezvoltând idei şi soluţii ce pot fi aplicate la nivelul oricărei persoane dornice să reuşeas-că", a adăugat domnia sa.

ANAA şi-a propus să spo-reas-că gradul de conştientizare al tinerilor cu privire la des-făşurarea de activităţi independente şi antreprenoriat ca posibile opţiuni de carieră. Asociaţia doreşte să desfăşoare activităţi şi proiecte antreprenoriale practice, să asigure abilităţile specifice de afaceri şi cunoştinţe privind modul de a începe şi conduce cu succes o întreprindere, cunoştinţe legate de cum pot fi depăşite aceste obstacole de natură financiară legislativă sau birocratică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro