Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

CONFERINŢA BURSA - "ANTREPRENORIATUL FEMININ: FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNĂ""Salrom" promovează turismul în saline

ALINA TOMA VEREHA
Ziarul BURSA #Companii /

"Salrom" promovează turismul în saline

Societatea Naţională a Sării SA, cunoscută sub denumirea comercială de Salrom, este unicul producător de sare din ţara noastră. În 5 din cele 7 sucursale din ţară, au fost amenajate şi deschise vizitării publicului galerii vechi care nu mai sunt exploatate; Salina Ocnele Mari situată la 8 km de Râmnicu Vâlcea, Salina Târgu Ocna, Salina Cacica din judeţul Suceava, Salina Praid din Harghita şi Salina Slănic Prahova.

Sorina Ribinciuc, şef serviciu exploatare baze turistice din cadrul Salrom, a declarat: "Salinele reprezintă un mod inedit şi sănătos de petrecere a timpului liber. Astmul bronşic, infecţiile respiratorii, rinita cronică, alergiile şi nevroza sunt doar o parte din afecţiunile care se pot ameliora şi chiar trata în saline".

Domnia sa a subliniat că salinele oferă turiştilor facilităţi precum acoperire telefonie mobilă şi internet wireless, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport pentru volei, minifotbal, tenis sau baschet, spaţii pentru odihnă şi relaxare, magazine şi minibaruri, expoziţii, biserici, lacuri saline de interior, iar la suprafaţă - ştranduri cu apă sărată.

Salrom are, printre obiective de creştere a afacerilor, şi turis-mul, care are un imens potenţial de dezvoltare cu investiţii mici. Salrom nu are unităţi proprii de cazare, dar conducerea societăţii doreşte să comande un studiu de fezabilitate pentru realizarea unui hotel într-o mină de sare, încurajată fiind de succesul hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie