CONFERINŢA BURSA - "ANTREPRENORIATUL FEMININ: FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNĂ""Salrom" promovează turismul în saline

ALINA TOMA VEREHA
Ziarul BURSA #Companii / 24 aprilie 2013

"Salrom" promovează turismul în saline

Societatea Naţională a Sării SA, cunoscută sub denumirea comercială de Salrom, este unicul producător de sare din ţara noastră. În 5 din cele 7 sucursale din ţară, au fost amenajate şi deschise vizitării publicului galerii vechi care nu mai sunt exploatate; Salina Ocnele Mari situată la 8 km de Râmnicu Vâlcea, Salina Târgu Ocna, Salina Cacica din judeţul Suceava, Salina Praid din Harghita şi Salina Slănic Prahova.

Sorina Ribinciuc, şef serviciu exploatare baze turistice din cadrul Salrom, a declarat: "Salinele reprezintă un mod inedit şi sănătos de petrecere a timpului liber. Astmul bronşic, infecţiile respiratorii, rinita cronică, alergiile şi nevroza sunt doar o parte din afecţiunile care se pot ameliora şi chiar trata în saline".

Domnia sa a subliniat că salinele oferă turiştilor facilităţi precum acoperire telefonie mobilă şi internet wireless, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport pentru volei, minifotbal, tenis sau baschet, spaţii pentru odihnă şi relaxare, magazine şi minibaruri, expoziţii, biserici, lacuri saline de interior, iar la suprafaţă - ştranduri cu apă sărată.

Salrom are, printre obiective de creştere a afacerilor, şi turis-mul, care are un imens potenţial de dezvoltare cu investiţii mici. Salrom nu are unităţi proprii de cazare, dar conducerea societăţii doreşte să comande un studiu de fezabilitate pentru realizarea unui hotel într-o mină de sare, încurajată fiind de succesul hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro