Confindustria România a dorit să celebreze ziua de 2 iunie drept zi a relansării

Comunicate de presă / 07 iunie

Confindustria România a dorit să celebreze ziua de 2 iunie drept zi a relansării

Confindustria România a dorit să celebreze ziua de 2 iunie drept zi a relansării, prin mărturia unor companii care, în ciuda acestui context global dificil, au avut tenacitatea şi forţa de a-şi urmări obiectivele pe care şi le-au stabilit înainte de pandemie, conform unui comunicat remis redacţiei.

Printre acestea se numără GRUPUL MONZA ROMANIA, prima unitate de sănătate privată care a pus la dispoziţia sănătăţii publice româneşti un întreg spital, Metropolitan din Bucureşti, oferind îngrijiri intensive importante pacienţilor infectaţi cu Covid. Mai mult, într-o perioadă atât de dificilă, Grupul Monza a avut puterea de a deschide un nou spital în Bucureşti, Spitalul de Oncologie Monza, în cadrul proiectului Enayati Medical City, considerat deja printre cele mai bune facilităţi de acest gen din Europa.

Grupul Banca Ifis Spa, prezent în România din 27 ianuarie 1999 cu un birou de reprezentare, a decis să facă o schimbare. Astfel, începând cu data de 1 martie 2021, în urma autorizaţiei primite din partea Băncii Naţionale a României, a început activitatea noii Legal Entity române, IFIS FINANCE IFN SA, Institut Financiar, care operează în România, specializat în gestionarea creditelor, în avans de lichiditate şi garanţie de plată prin intermediul instrumentului FACTORING. Conducerea generală a IFIS Finance IFN S.A. - Gruppo Banca Ifis Spa, a fost încredinţat lui Andrea Infriccioli, fost şef al reprezentanţei române a Băncii Ifis Spa din aprilie 2017.

BOSCOLO & PARTNERS, companie internaţională de consultanţă în domeniul contabilităţii şi auditului, prezentă în România din 1994, care, în ciuda inconvenientelor cauzate de restricţiile legate de pandemie, a luat-o pe calea dezvoltării, ce a dus la naşterea unei entităţi multiservices mai performante, rezultat al fuziunii dintre Boscolo & Partners şi Finexpert, una dintre cele mai mari companii româneşti care oferă servicii profesionale şi servicii integrate de contabilitate, audit şi taxe.

Sub sloganul "împreună pentru relansare", au avut loc primele evenimente Confindustria România de la începutul pandemiei, simultan la Bucureşti şi Timişoara, cu prezenţa fizică a persoanelor. Un moment important pentru comunitatea de afaceri italiană din România, care a reuşit să se bucure de o revenire parţială la viaţa normală. Evenimentul de la Timişoara a fost organizat în colaborare cu Camera de Comerţ Italiană pentru România. La Bucureşti, a fost proiectat un scurt video realizat de Confindustria special pentru Ziua Italiei, iar imnul italian interpretat live de mezzo-soprana Andreea Ilie şi baritonul Iordache Basalic, i-au încântat pe participanţi.

"Sprijinul direct pentru întreprinderi, antreprenori şi familiile acestora, angajamentul de a promova libera circulaţie a persoanelor între Italia şi România, proiectul Confindustria privind vaccinările în cadrul întreprinderilor şi terapiile preventive la domiciliu, sunt doar câteva dintre iniţiativele pe care le-am întreprins în toate aceste luni de pandemie. O activitate importantă recunoscută şi apreciată de principalele instituţii şi stakeholder din România. La eveniment au fost prezenţi numeroşi reprezentanţi ai autorităţilor române. Preşedinţia română a fost reprezentată de consilierul de stat Sandra Pralong. Au mai fost prezenţi preşedintele UGIR George Constantin Paunescu, deputatul Valentin Fagarasian de la Camera deputaţilor, preşedintele Camerei de Comerţ Prahova, Aurelian Gogulescu, preşedintele federaţiei sindicale a lucrătorilor Cartel Alfa, Bogdan Hossu precum şi antreprenori de succes precum Marius Bostan, membru al Romanian Business Leaders şi fondator al Repatriot. Companiile care fac parte din Confindustria România reprezintă Italia în străinătate, fiind o nouă generaţie de oameni care se remarcă prin abnegaţia şi dorinţa de a-şi atinge obiectivele, fiind întotdeauna atenţi la protejarea individului în primul rând. Aceştia suntem noi şi acesta este Confindustria România de astăzi", a declarat preşedintele Confindustria România, Giulio Bertola, cu această ocazie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Sistemul bancar după un an de pandemie”
Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

24 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9242
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1233
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7569
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.1626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
energynomics.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro