Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

CONFINDUSTRIA ROMÂNIA:Nu blocăm repornirea companiilor italiene în România

G.U.
Companii /

Nu blocăm repornirea companiilor italiene în România

Confindustria România, Patronatul companiilor din România cu acţionariat italian, a transmis un mesaj public către GUVERNUL ROMANIEI pentru modificarea restricţiilor de intrare în România din cauza carantinei obligatorii, conform unui comunicat de presă.

"Companiile italiene din România au suferit foarte mult din cauza situaţiei socio-economice grave derivate din pandemie, astăzi suntem conştienţi că trebuie să ne reevaluăm viitorul, să avem o nouă viziune productivă care să includă şi o dimensiune socială diferită. În această fază foarte delicată, prezenţa proprietăţii alături de lucrători este esenţială pentru a decide împreună noile strategii'', a declarat Confindustria România.

Antreprenorii, managerii şi lucrătorii, pilonii companiei, trebuie să fie în fruntea unui real restart industrial şi productiv. Stop la blocurile impuse numai de birocraţie.

Potrivit comunicatului de presă, patronatul companiilor cu acţionariat italian din România adoptă măsuri de sănătate preventivă la intrarea în ţară care permit mobilitatea deplină a forţei de muncă în securitatea sănătăţii, în special managementul pentru a economisi ceea ce mai poate fi salvat.

Se preconizează că peste un milion de locuri de muncă vor fi pierdute.

Confindustria România solicită Guvernului să vină cu o soluţie concretă care să fie implementată imediat din 3 iunie, în conformitate cu actuala propunere de la Bruxelles privind deblocarea circulaţiei persoanelor între ţările membre UE.

Confindustria România solicită Guvernului României să lase antreprenorii italieni care pot face ceea ce fac cel mai bine, adică, sa rămână aproape de companie şi de angajaţii lor, pentru a contribui la producerea de valoare pentru companie, pentru compania românească şi pentru familiile lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie