Connections Consult îmbunătăţeşte accesul la Justiţie, prin implementarea dosarului electronic

F.D.
Piaţa de Capital / 29 noiembrie 2022

Bogdan Florea, fondator şi CEO Connections Consult

Bogdan Florea, fondator şi CEO Connections Consult

Connections Consult SA, listat pe piaţa AERO a BVB, a semnat un nou contract semnificativ cu Ministerul Justiţiei pentru implementarea sistemului de management ECRIS, care facilitează accesul la justiţie şi implementează dosarul electronic, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, proiectul a fost câştigat de un consorţiu de parteneri al cărui lider este Connections Consult SA. Suma totală a serviciilor livrate va fi de 39,4 milioane de lei plus TVA, iar valoarea activităţilor desfăşurate individual de Connections Consult SA va fi de 23.138.159 lei plus TVA.

"Connections continuă implementarea strategiei de extindere a portofoliului de proiecte de digitalizare cu anvergură semnificativă. Ne bucurăm să anunţăm semnarea unui nou contract cu Ministerul Justiţiei pentru livrarea de servicii în vederea dezvoltării, testării şi punerii în funcţiune a noului sistem de management al cauzelor ECRIS V, precum şi a serviciilor aferente de instruire a personalului. Noua arhitectură digitală va contribui semnificativ la creşterea gradului de digitalizare a sistemului judiciar, printre funcţionalităţile majore aduse fiind dosarul electronic, ce va permite beneficiarilor o gestiune integral electronică a documentelor din dosare - la nivel de instanţe şi parchete", a declarat Bogdan Florea, fondator şi CEO Connections Consult.

Implementarea noului sistem electronic de management al cauzelor ECRIS V presupune, totodată, interconectarea cu alte sisteme informatice existente, inclusiv implementarea unui standard unitar al datelor. În plus, ECRIS Instanţe va fi integrată cu aplicaţia ECRIS Portal Instanţe, care va deveni componenta cheie pentru digitalizarea sistemului judiciar şi va putea fi folosită de persoanele interesate (părţile unui dosar, avocaţi şi alţii) în relaţie cu instanţele, în calitate de punct unic de interacţiune online - depunere de documente online, consultarea online a conţinutului unui dosar etc. De asemenea, se va crea un portal similar pentru parchete - ECRIS Portal Parchete.

Termenul estimat pentru livrarea soluţiei către Ministerul Justiţiei este iulie 2024, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9024
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4632
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9026
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4966
Gram de aur (XAU)Gram de aur280.1298

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro