Consilierii USR PLUS iniţiază un audit extern în Primăria Generală şi companiile din subordine

G.U.
Miscellanea / 13 ianuarie

Consilierii USR PLUS iniţiază un audit extern în Primăria Generală şi companiile din subordine

Consilierii USR PLUS au depus, astăzi, la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), un proiect de hotărâre pentru contractarea unui audit extern în Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) şi toate entităţile din subordinea PMB şi CGMB, informează Agerpres.

Consilierii USR PLUS consideră că, în vederea elaborării unei strategii corecte pentru dezvoltarea economică a Municipiului Bucureşti, este esenţial să fie efectuată o analiză temeinică a activităţii aparatului de specialitate al edilului, precum şi a tuturor entităţilor din subordinea primarului general şi a CGMB pentru perioada 1 ianuarie 2017 - 31 decembrie 2020.

"Antamarea unui audit statutar ar presupune un volum imens de muncă şi implicit un termen mai lung de executare. Pe de altă parte, anumite segmente din auditul statutar sunt deja acoperite de verificările efectuate de Curtea de Conturi, respectiv Camera de Conturi a Municipiului Bucureşti. De ceea, nu recomandăm antamarea unui audit statutar", a declarat consilierul general USR PLUS Anamaria Gram.

Consilierii USR PLUS afirmă că selectarea firmelor de audit se va face cu respectarea procedurilor de achiziţie publică conform Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, Direcţia Generală Achiziţii Publice fiind împuternicită, prin hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pentru a demara procedurile de achiziţie, transmite Agerpres.

Consilierii USR PLUS susţin contractarea simultană a serviciilor de la mai multe firme de audit, deoarece volumul de muncă este foarte mare, având în vedere numărul direcţiilor/serviciilor din aparatul de specialitate, precum şi a entităţilor subordonate primarului general şi Consiliului General al Municipiului Bucureşti, astfel încât rapoartele de audit să fie finalizate cât mai repede şi să poată fi iniţiată elaborarea strategiei pentru dezvoltarea economică a Municipiului Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

27 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0189
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5279
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5210
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.4625

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
conferintemedicale.ro
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro