Consiliul Concurenţei a autorizat parteneriatul dintre Dedeman şi Element Invest Partners

I.M.A.
Companii /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care Dedeman şi Element Invest Partners au preluat în comun companiile Element Distribution Center şi Element Distribution Center Faza Doi, în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar.

Tranzacţia constă în asocierea dintre Dedeman şi Element Invest Partners în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar - construirea a trei depozite logistice destinate închirierii, transmite News.ro.

"În urma analizei, autoritatea de concurenţă a emis o decizie de neobiecţiune, constatând faptul că operaţiunea analizată nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora", arată autoritatea de concurenţă într-un comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Dedeman are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi a celor pentru vopsit, în magazine specializate, conform sursei citate.

Element Invest Partners desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management şi deţine Element Distribution Center şi Element Distribution Center Faza Doi, ambele având ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliară.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS