Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Crucea Wind Farm S.A. şi Steag Energie Romania S.R.L. de către Hidroelectrica S.A.

A.P.
Miscellanea / 8 februarie 2021

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Crucea Wind Farm S.A. şi Steag Energie Romania S.R.L. de către Hidroelectrica S.A.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica S.A. a preluat companiile Crucea Wind Farm S.A. şi Steag Energie Romania S.R.L., potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Concurenţei.

Hidroelectrica S.A. este unul din principalii producători şi furnizori de energie din România, cât şi furnizor de servicii tehnologice de sistem.

Activitatea principală a Crucea Wind Farm S.A. este producţia şi comercializarea energiei electrice în România, prin intermediul Centralei Electrice Eoliene Crucea Nord, cu o putere instalată de 108 MW, în timp ce Steag Energie Romania S.R.L. prestează servicii tehnice de inginerie şi de monitorizare a serviciilor prestate de diverşi furnizori pentru Crucea Wind Farm S.A.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu a explicat nimeni unde se duc majorarile de preturi din energia electrica si cine ar fi cei care ar opta pentru unii furnizori care au preturi aproape duble fata de cele mai mici.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9757
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5889
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0206
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8369
Gram de aur (XAU)Gram de aur348.3880

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb