Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Energobit Holding de către Leabrook

G.D.
Miscellanea / 21 iulie

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Energobit Holding de către Leabrook

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Leabrook Ltd preia EnergoBit Holding Ltd. Anterior, compania era controlată de Leabrook Ltd. împreună cu IHC SARL, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în urma acestei tranzacţii, Leabrook Ltd. va controla şi companiile deţinute de EnergoBit, respectiv EnergoBit SA, EnergoBit Control Systems S.R.L., EnergoBit Transformers S.R.L., Energolux Impex S.R.L., EnergoBit Tavrida S.R.L. şi ELM Electromontaj Cluj S.A.

Leabrook Ltd. din Cipru este deţinută de fondatorii grupului EnergoBit.

Activitatea grupului EnergoBit este axată pe antreprenoriat, execuţie, modernizare, mentenanţă instalaţii electrice, în special de medie şi înaltă tensiune; soluţii pentru sisteme de monitorizare a consumului de energie, protecţii prin relee şi sisteme SCADA ("Supervisory Control And Data Acquisition" - Monitorizare, Control şi Achiziţii de Date); producţia de posturi de transformare prefabricate medie/joasă tensiune, celule de medie tensiune de distribuţie primară şi secundară, transformatoare de distribuţie în ulei cu pierderi reduse şi ultrareduse şi tablouri electrice.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidential, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9186
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6835
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9766
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7021
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.0437

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro