Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Euroagregate SRL şi a activităţilor SUT-ICIM SA şi I.R.C.A. SRL. de către Romcim

S.B.
Companii / 11 octombrie

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Euroagregate SRL şi a activităţilor SUT-ICIM SA şi I.R.C.A. SRL. de către Romcim

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Romcim SA preia compania Euroagregate SRL şi, totodată, achiziţionează activităţile firmelor SUT-ICIM SA şi I.R.C.A. SRL., potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Romcim SA face parte din Grupul CRH şi este activă pe piaţa producţiei de ciment, agregate, betoane şi elemente prefabricate din beton. Romcim SA deţine şi operează două fabrici de ciment la Medgidia şi Hoghiz, o staţie de măcinare la Târgu-Jiu, precum şi o reţea de terminale de ciment, cariere, balastiere, depozite de agregate, staţii de betoane, staţii producătoare de elemente prefabricate de beton.

Grupul CRH este un grup cu prezenţă la nivel mondial, având o activitate diversificată în domeniul materialelor de construcţii în întreaga lume şi este prezent la nivel naţional prin participaţii directe ale Romcim, respectiv prin participaţii ale altor companii din grup într-o serie de societăţi din România.

Euroagregate SRL, respectiv SUT-ICIM SA şi IRCA SRL sunt active în domeniul materialelor de construcţii şi îşi desfăşoară activităţile în judeţul Braşov.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

26 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9476
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2587
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6280
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8750
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.8735

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro