Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Greenvolt Energias Renovaveis

R.S.
Companii / 15 aprilie

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Greenvolt Energias Renovaveis

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care GVK Omega SGPS Unipessoal LDA, Portugalia intenţionează să preia Greenvolt Energias Renovaveis S.A., Portugalia şi filialele acesteia, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, GVK Omega SGPS Unipessoal LDA este o companie de investiţii care oferă servicii de gestionare alternativă a activelor, precum şi soluţii pentru pieţele de capital şi asigurări. Firmele din portofoliu care deţin filiale în România derulează operaţiuni de mecanică generală, activităţi de testări şi analize tehnice, comerţ cu ridicata etc.

Greenvolt Energias Renovaveis S.A. îşi desfăşoară activitatea în domeniul energiei pe bază de biomasă reziduală, energiei electrice din surse regenerabile (fotovoltaice şi eoliene), precum şi în domeniul producerii de energie, pe mai multe pieţe europene, inclusiv România, precum şi în Statele Unite ale Americii.

În România, grupul din care face parte Greenvolt Energias Renovaveis S.A. controlează o serie de companii care produc energie electrică din surse regenerabile (fotovoltaice), respectiv: LJG Green Source Energy Alpha S.R.L., Sun Records S.R.L. şi Sun Terminal S.R.L, şi, împreună cu alte companii, deţine Terravis Studio S.R.L. şi Eolenerg Project S.R.L., se precizează în comunicat.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial, se arată în comunicat.

Lansare carte
Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9767
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5830
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0141
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8429
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4379

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
thediplomat.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb