Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Officine Maccaferri S.p.A. şi filialele acesteia de către Ambienta SGR S.p.A.

T.B.
Companii / 21 mai

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Officine Maccaferri S.p.A. şi filialele acesteia de către Ambienta SGR S.p.A.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Ambienta SGR S.p.A., prin intermediul HoldCo 69 S.r.l., intenţionează să preia Officine Maccaferri S.p.A. şi filialele acesteia, se arată într-un comunicat al Consiliului Concurenţei, remis redacţiei.

Ambienta SGR S.p.A. este un fond european de investiţii de capital privat, specializat în investiţii axate pe mediu şi sustenabilitate, pe pieţele private şi publice, constituit în Italia. HoldCo 69 este un vehicul investiţional al grupului Ambienta, potrivit sursei.

Grupul Maccaferri este un furnizor de produse şi soluţii de inginerie de mediu, pe piaţa construcţiilor civile, geotehnice şi de mediu. Grupul are numeroase filiale la nivel mondial, în România fiind prezent prin Maccaferri Romania S.R.L., companie care comercializează în principal produse de inginerie (produse geosintetice, produse pe bază de plasă de sârmă dublu răsucită, produse pentru protecţia împotriva căderilor de pietre), însă furnizează, de asemenea, şi servicii de instalare a acestor produse, informează sursa citată.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal, transmite sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb