Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania Gaspeco L&D a preluat Panebo Gaz

M.A.
Companii /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Consiliul Concurenţei a anunţat, vineri, că a autorizat tranzacţia prin care compania Gaspeco L&D a preluat Panebo Gaz, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

"Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acestora cu un mediu concurenţial normal", transmite autoritatea de concurenţă.

Gaspeco L&D SA desfăşoară operaţiuni de comercializare Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere şi distribuţie GPL în butelii, distribuţie GPL vrac, distribuţie GPL Auto, comercializarea de GPL cu ridicata.

De asemenea, activitatea Panebo Gaz constă în achiziţionarea, îmbutelierea şi distribuţia de GPL prin reţeaua proprie şi prin parteneri.

Potrivit sursei citate, decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS