Consiliul Concurenţei analizează preluarea Cicor Technologies de către OEP Capital Advisors

S.B.
Companii / 08 aprilie

Consiliul Concurenţei analizează preluarea Cicor Technologies de către OEP Capital Advisors

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care OEP Capital Advisors L.P. din Statele Unite ale Americii intenţionează să preia compania Cicor Technologies Ltd., Elveţia, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

OEP Capital Advisors L.P. este o firmă de investiţii de capital privat, cu activităţi în sectorul industrial, al sănătăţii şi tehnologiei din America de Nord şi Europa.

Grupul Cicor oferă plăci cu circuite imprimate şi circuite hibride, precum şi servicii complete de producţie electronică pentru aparate industriale şi medicale pentru industria auto, aerospaţială şi de apărare, inclusiv servicii precum asamblarea microelectronică. Cicor furnizează produse şi servicii personalizate, de la proiectare la produs finit dintr-o singură sursă. În Romania, Cicor deţine o unitate de producţie la Arad, Systronics S.R.L., care oferă soluţii pentru fabricarea ansamblurilor de componente electronice, precum şi a dispozitivelor şi sistemelor complete. Unitatea acordă asistenţă clienţilor de la stadiul de planificare, oferind soluţiii de externalizare.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege, potrivit news.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

13 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9225
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1367
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4720
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6963
Gram de aur (XAU)Gram de aur229.6754

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro