Abonament gratuit

Consiliul Concurenţei analizează preluarea companiilor din cadrul GTG

M.I.A.
Companii /

Consiliul Concurenţei analizează preluarea companiilor din cadrul GTG

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care CARR Holdings Limited, domnul Fadi Rida şi domnul Mihai Stănescu preiau împreună companiile din cadrul grupului Global Technical Group, şi anume Global Technical Systems, Global Technical Services, Global Operation Center şi GTS Global Intelligence, şi, indirect, subsidiarele acestora, arată un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

CARR Holdings Limited este o companie de tip holding care face parte din grupul Abris. Abris este un fond de investiţii, prezent pe piaţa din România prin diferite companii care desfăşoară activităţi în mai multe domenii, cum ar fi: gestionarea deşeurilor, sectorul produselor igienico-sanitare etc.

Companiile din grupul Global Technical Group au ca domenii principale de activitate lucrări de instalaţii electrice, activităţi de realizare a soft-ului la comandă şi furnizare de servicii privind sistemele/centrele de securitate.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei, mai informează comunicatul citat.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie