Consiliul Concurenţei analizează preluarea Consal de către Geriger Group România

J.P.
Miscellanea / 19 ianuarie

Consiliul Concurenţei analizează preluarea Consal de către Geriger Group România

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Geiger Group România SRL intenţionează să preia compania Consal SRL, Braşov, conform unui comunicat remis redacţiei.

Geiger Group România SRL este o societate cu capital privat german ce aparţine Grupului de firme Geiger deţinut de familia Geiger din Germania. Geiger Group România SRL este o societate de tip holding, care administrează participaţiile Grupului Geiger din România. Firmele din Grupul Geiger active în prezent România execută, în principal, lucrări de construcţii de drumuri, inclusiv reparaţii şi întreţinere, lucrări de construcţii şi reparaţii de poduri, lucrări edilitare de apă şi canalizare, lucrări de construcţii civile şi industriale la cheie. Geiger Group România SRL pune la dispoziţia companiilor din România ale Grupului Geiger (Geiger Transilvania SRL şi Geiger Proiecte Construcţii SRL) bunuri mobile şi imobile pe baza contractelor de închiriere, precum şi resursele materiale necesare (pietriş, nisip, balast) în vederea executării lucrărilor de construcţii.

Consal SRL este o societate cu capital privat românesc, ce execută, în principal, lucrări de construcţii de drumuri, inclusiv reparaţii, şi lucrări de construcţii de reţele edilitare de apă şi canalizare.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua tranzacţia în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail, la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro, sau prin poştă, la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

20 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9477
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6725
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8048
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8325
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.4633

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro