Consiliul Concurenţei analizează preluarea Ines Group de către Cloudsys Telecom

G.D.
Miscellanea / 20 septembrie

Consiliul Concurenţei analizează preluarea Ines Group de către Cloudsys Telecom

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Cloudsys Telecom S.R.L. intenţionează să achiziţioneze Ines Group S.R.L, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Cloudsys Telecom SRL furnizează în România servicii de comunicaţii electronice, fiind autorizată să furnizeze reţele publice terestre cu acces la punct fix sau cu mobilitate limitată, servicii de telefonie destinate publicului, servicii de linii închiriate, servicii de transmisiuni de date şi servicii de acces la internet.

Ines Group SRL furnizează în România servicii de comunicaţii electronice, fiind autorizată să furnizeze reţele publice terestre cu acces la punct fix sau cu mobilitate limitată şi servicii de telefonie destinate publicului, servicii de linii închiriate, servicii de transmisiuni de date şi servicii de acces la internet, servicii de retransmisie a serviciilor de programe media audiovizuale liniare către utilizatorii finali şi alte servicii de comunicaţii electronice.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea va evalua operaţiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin e-mail la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9366
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.9920
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0780
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6319
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3180

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro