CONSILIUL CONCURENŢEI: Preluarea de către H.I.G. Europe a unor active deţinute de Covestro Deutschland, autorizată

T.E.
Companii /

Preluarea de către H.I.G. Europe a unor active deţinute de Covestro Deutschland, autorizată

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care H.I.G. preia afacerea cu sisteme poliuretanice din Europa a Covestro Deutschland, potrivit unui comunicat al instituţiei de concurenţă.

H.I.G. Europe face parte din Grupul H.I.G., care activează în România în domeniile reciclării, media/ IT, soluţiilor pentru hidrocarburi, producţiei şi distribuţiei de mobilier şi obiecte sanitare, comerţ on-line.

Covestro Deutschland deţine companiile Covestro Verwaltungs GmbH Oldenburg, Germania, Covestro B.V., Olanda, Covestro A.S. Danemarca, Covestro S.L., Spania, precum şi anumite active ale Covestro S.r.l., Italia, care dezvoltă, produc şi furnizează sisteme poliuretanice, special adaptate (sisteme pentru adăugarea locală a agenţilor de expandare şi componente ale sistemelor) către clienţii europeni.

În urma analizei tranzacţiei, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS