Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

CONSILIUL CONCURENŢEI:Preluarea Leumi Bank România de către First Bank, autorizată

T.E.
Companii /

Preluarea Leumi Bank România de către First Bank, autorizată

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care First Bank SA a preluat Leumi Bank România SA, prin achiziţionarea a 99,9235% din capitalul social al acesteia, potrivit unui comunicat al Autorităţii de Concurenţă remis, astăzi, Redacţiei noastre.

First Bank S.A. este o instituţie de credit care oferă o gamă completă de servicii bancare pentru persoane fizice şi juridice.

First Bank este controlată de JCF IV Tiger Holdings S.a.r.l., al cărei capital majoritar este deţinut de J.C. Flowers IV, L.P., un fond consiliat de J.C. Flowers & Co. LLC, entitate înregistrată la Comisia pentru Valori Mobiliare şi Burse de Valori din SUA (United States Securities and Exchange Commission).

Bank Leumi România SA este, de asemenea, o instituţie de credit, care face parte din grupul Bank Leumi şi care oferă servicii bancare pentru persoane fizice şi persoane juridice, inclusiv conturi curente, depozite sau finanţări şi facilităţi de creditare.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal, potrivit sursei citate.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei, www.consiliulconcurentei.ro, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS