Consiliul Concurenţei pune în dezbatere regulamentul privind practicile comerciale neloiale din lanţul de aprovizionare

F.D.
Miscellanea / 4 august

Consiliul Concurenţei pune în dezbatere regulamentul privind practicile comerciale neloiale din lanţul de aprovizionare

Consiliul Concurenţei lansează în consultare publică proiectul de regulament privind procedura de înregistrare, investigare şi soluţionare a sesizărilor ce vizează practicile comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanţului de aprovizionare agricol şi alimentar, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, regulamentul vizează aplicarea Legii nr. 81/2022 privind practicile comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanţului de aprovizionare agricol şi alimentar, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 363 din 12 aprilie 2022.

Proiectul de regulament stabileşte procedura referitoare la etapele şi modalităţile constatării şi, după caz, sancţionării practicilor comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanţului de aprovizionare agricol şi alimentar, în urma sesizărilor sau din oficiu.

Propunerile trimise deja de părţile interesate se află în analiza Consiliului Concurenţei şi nu trebuie retrimise, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. cloaca!

    ANPC sa wexplice daca stiau ca preturile sunt in afaraca regulamentului la Ulei , Cafea Jacobs ( Vezi Kaufland), la Faina , la Carne de vita , ( vezi Carefour), la legume din afara tarii versus cele din interior.. 

    ANRE sa explice de ce OMV a scazut productia de gaz , in conditiile in care era limpede ca economic trebuiau sa o creasca... Iar prin centrala de cogenerare Brazi , au indfluentat astfel pretuil? 

    De ce Electrica si Enel nu semneaza imediart contractele de prosumatori investityiile fiind numai private iar ei furand astfel mii de KW

    Consiliul Concurentei au legatura cu firme mari? Vezi domeniul bancar si domeniul energetic , care au angajat fosti salariati ai Cons. Concurenta! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

12 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8909
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7450
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0380
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7696
Gram de aur (XAU)Gram de aur272.6466

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro