Consolidarea sediului Ambulanţei Tecuci, aproape de start

Ana Felea
Miscellanea / 21 mai

Consolidarea sediului Ambulanţei Tecuci, aproape de start

Consiliul Judeţean se pregăteşte să dea ordinul de începere a lucrărilor pentru un nou sediu al Ambulanţei Tecuci. Este anunţul făcut de Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi, după ce în şedinţa Consiliului Judeţean de luni, a fost aprobată ultima documentaţie necesară pentru demararea proiectului ce presupune consolidarea, eficientizarea energetică şi modernizarea clădirii construite în urmă cu aproape 70 de ani.

"Astăzi a fost aprobată documentaţia tehnică, urmând astfel ca, în cel mai scurt timp, să fie emis ordinul de începere a lucrărilor", se arată într-un comunicat de presă emis de Consiliul Judeţean Galaţi.

Investiţia, în valoare de peste 3 milioane de lei, este realizată cu ajutorul fondurilor europene atrase de către Consiliul Judeţean Galaţi.

Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, a declarat: "Vom transforma complet sediul ambulanţei. Totul pentru a asigura un mediu mai confortabil şi mai sigur celor aproape 40 de salvatori care lucrează aici zilnic. Astfel, o clădire veche de aproape şapte decenii va fi transformată într-una modernă, oferind condiţii excelente pentru cei care muncesc aici. Este respectul pe care îl aducem acestor oameni, fiind, de asemenea, o investiţie extrem de necesară pentru Tecuci. Vom consolida clădirea, care are o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi, şi vom interveni şi la partea de instalaţii, montând un sistem nou de climatizare pentru a asigura calitatea aerului.De asemenea, vom instala sisteme de ventilare mecanică cu recuperatoare de căldură, sistem inteligent de management al energiei, reabilitând sistemul de încălzire şi cel de furnizare a apei calde de consum. Mai mult, clădirea va fi dotată cu panouri fotovoltaice şi panouri solare".

Finanţarea este asigurată prin Programul Regional Sud-Est 2021-2027.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb