Constantin Sebeşanu preia funcţia de CEO al Impact Developer & Contractor SA

A.P.
Companii / 29 aprilie

Constantin Sebeşanu preia funcţia de CEO al Impact Developer & Contractor SA

Consiliul de administraţie al IMPACT Developer & Contractor SA (IMP) a decis numirea lui Constantin (Tinu) Sebeşanu în funcţia de CEO al companiei, cu un mandat de 4 ani, începând cu data de 28 aprilie 2021. Acesta îl va înlocui pe Sorin Apostol, care a fost numit Director Executiv şi membru al Consiliului de Administraţie în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Anterior, Constantin Sebeşanu a ocupat funcţia de Director Executiv (COO - Chief Operating Officer) al Impact, coordonând departamentele de dezvoltare, vânzări şi marketing ale companiei.

"Sunt onorat de numirea în funcţia de CEO al Impact Developer & Contractor. Această poziţie aduce cu sine provocarea de a menţine Impact la nivelul de lider în domeniul dezvoltărilor rezidenţiale şi de a stabili noi standarde de calitate a locuirii şi de construcţie pe piaţa rezidenţială. Anul acesta, compania va accelera expansiunea la nivel naţional, cu obiectivul de a impulsiona progresul în dezvoltarea durabilă, motiv pentru care toate ansamblurile rezidenţiale Impact aflate în dezvoltare sunt proiectate la cele mai înalte standarde de sustenabilitate", a declarat Tinu Sebeşanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Pe lângă continuarea dezvoltării ansamblurilor rezidenţiale din Bucureşti şi Constanţa, anul acesta, compania va începe dezvoltarea proiectului Greenfield Copou în Iaşi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro