Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Contract fabulos: 330 milioane dolari pentru un jucător de baseball

Ziarul BURSA #Sport /

Sportul din SUA sparge toate barierele financiare. Bryce Harper, unul dintre cei mai buni jucători Major League Baseball (MLB), a semnat un contract fără precedent în istoria sportului profesionist american, parafând un angajament cu Philadelphia Phillies în valoare de 330 milioane dolari garantaţi pentru 13 ani.

Harper, în vârstă de 26 de ani, a doborât precedentul record deţinut din 2014 de Giancarlo Stanton, căruia Miami Marlins îi oferise un contract de 300 milioane dolari pe 10 ani, informează Agerpres. Cu un salariu anual de 25,4 milioane dolari, Harper nu este însă sportivul american cel mai bine plătit, nici măcar jucătorul de baseball cel mai bine remunerat.

Superstarul NBA LeBron James are un salariu mediu anual de 38,3 milioane dolari de când s-a alăturat echipei Los Angeles Lakers în vara trecută. Alţi doi jucători de baseball au semnat recent contracte fabuloase. Săptămâna trecută, Nolan Arenado şi-a prelungit contractul cu Colorado Rockies pentru un salariu anual de 32,5 milioane dolari pe sezon timp de opt ani. La rândul său, Manny Machado a semnat cu San Diego Padres, care s-a angajat să-i plătească 30 milioane dolari pe sezon timp de 10 ani. Însă contractul lui Harper are avantajul de a fi sută la sută garantat, contrar obiceiului în sportul profesionist american unde, în cazul unor accidentări grave şi/sau întreruperea prematură a carierei unui jucător, există clauze care permit echipelor să nu achite în totalitate un contract. De la debutul său în MLB în 2012, Harper a evoluat sub culorile clubului Washington Nationals.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS