Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Control ANPC la Penny Market Alexandria

A.M.
Miscellanea /

Control ANPC la Penny Market Alexandria

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au efectuat, luni, un control la Penny Market Alexandria, după ce un consumator a observat un şoarece sub rafturile cu alimente, informează News.ro.

Astfel, echipele de control au găsit excremente de rozătoare pe sub rafturi şi pe un raft în care se aflau depozitate mălai şi orez. Reprezentanţii ANPC au retras de la vânzare 30 de kilograme de mălai şi 100 de kilograme de orez.

"Au fost verificate rafturile de expunere la comercializare a produselor, precum şi spaţiile de depozitare, unde au fost găsite excremente de rozătoare pe sub rafturi şi pe un raft în care se aflau depozitate mălai şi orez. Nu s-au găsit pungi degradate, roase de şoareci, dar pe raft era mălai şi orez împrăştiat", precizează reprezentanţii instituţiei.

În urma neregulilor constatate, comisarii ANPC au oprit definitiv de la comercializare produsele de pe rafturile cu urme de excremente şi rozătoare, anume 30 de kilograme de mălai şi 100 de kilograme de orez, în valoare totală de 387 de lei.

Sursa citată menţionează că operatorul economic are încheiat contract de prestări servicii cu o firmă de deratizare, ultima acţiune fiind făcută în data de 29 decembrie, la solicitarea acestuia.

Pentru finalizarea acţiunii de control, operatorul economic a fost invitat la sediul CJPC Teleorman, în data de 31 decembrie.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. La sediul CJPC se discuta cam asa:

  fratioare, cum vorbim si noi cu limba lui Dragnea ? 

  CJPC teleorman raspunde:

  pai stai sa dam un telefon sa ne spuna cit trebuie sa primim si contul de la PSD ca tocmai ce-l schimbase ieri. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS