Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

CORNEL COCA CONSTANTINESCU (ASF): FGA este un asigurator de ultimă instanţă

F.M.
Bănci-Asigurări /

Cornel Coca Constantinescu

Cornel Coca Constantinescu

Prezent astăzi în cadrul "Forumul Internaţional al Schemelor de Garantare în Asigurări" ce a avut loc la Palatul Parlamentului, vicepreşedintele ASF - Cornel Coca Constantinescu a declarat, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre:

"Fondul de Garantare al Asiguraţilor este o instituţie solidă ce acţionează că "asigurător de ultima instanţă ", contribuind la protecţia asiguraţilor, la menţinerea încrederii în piaţă asigurărilor şi implicit la stabilitatea sistemului financiar.

Viitorul pieţei asigurărilor trebuie să fie gândit în contextul intensificării supravegherii şi să fie guvernat de existenţa aceluiaşi tratament pentru deţinătorii de poliţe de asigurare în contextul cooperării transfrontaliere''.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Voi si cu europarlamentarii...cum se aproprie alegerile cum apareti cu tot felul de penibilitati prin ziare..voi cei din sinistrul Consiliu al ASF. Sper sa nu va mai aleaga nulitatile din Parlament niciodata. In special pe "universitarul" inchipuit cu nume de gipsy Leonardo Badea

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS