Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

Coronavirus România, 9 iulie. Record de infectări: 614 cazuri, raportate în ultimele 24 de ore

A.P.
Miscellanea /

Coronavirus România, 9 iulie. Record de infectări: 614 cazuri, raportate în ultimele 24 de ore

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 30.789 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus şi 1.834 de decese.

În total miercuri au fost înregistrate 555 de cazuri noi care au rezultat din 13.147 de teste efectuate la nivel naţional.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienţi vindecaţi şi 1.605 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare.

Până astăzi, 1.834 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 809.663 de teste.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 406 apeluri la numărul unic de urgenţă 112 şi 1.176 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetăţenilor.

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 1025 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 174.950 de lei.

În ceea ce priveşte situaţia cetăţenilor români aflaţi în alte state, 5.095 de cetăţeni români au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 (coronavirus): 1.885 în Italia, 561 în Spania, 107 în Franţa, 2.275 în Germania, 97 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 105 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia, 2 în Islanda, 2 în Belarus şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia, India, Bulgaria, Kazakhstan, Ucraina, Grecia şi Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) şi până la acest moment, 122 de cetăţeni români aflaţi în străinătate, 31 în Italia, 19 în Franţa, 43 în Marea Britanie, 9 în Spania, 14 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveţia, unul în SUA şi unul în Brazilia, au decedat.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 72 au fost declaraţi vindecaţi: 50 în Germania, 10 în Franţa, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Namibia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia.

Opinia Cititorului ( 21 )

 1. cand ai 40% analfabeti functional, care considera ca purtatul mastii le ingradeste drepturile, asa patesti Sa vedem cum se descurca mosii de la CCR, Dumnezeu nu bate cu parul

  1. Oare Ciolacu, PSD-ul si CCR-ul or fi aflat de situatia asta?

   ...

   mosule, cica a aflat orban de asta....si de fericire a mai organizat o chermeza in birou...fara masca, cu alcool. cica a aflat si trompeta rares bogdan de asta. si vrea sa mai repete chermeza copilului, tot cu 100 de indivizi in spatiu inchis. sa continuam?

  Impotriva acelei legi bolsevice prin care se pune carantina pe bunuri (telefoane, masini, case)! Suspectii (ai un nas curgator, putina febra, poate de la altceva, la zdup cu tine, in spitatelele groazei, unde poti muri pentru ca nu ai mancare sau pentru ca ai fost otravit cu medicamente, nu aii mai nimic, te baga in spital, te trezesti mort dupa 2-3 zile, MOARTEA BLANDA IMPUSA DE AUTORITATILE MONDIALE ASCUNSE sa traiasca!!!), la inchisoare cu ei!!!! Cifrele sunt trucate, vor sa-si mentina afacerile jegoase! Au ordin de la Merkel!

  PS: Cat ii mai suportati pe acesti apologeti ai Apocalipsei Bioteroriste!? Bine că Trump a scos SUA din OMS!!! 

  1. Impotriva acelei legi bolsevice prin care se pune carantina pe bunuri (telefoane, masini, case)! Suspectii (ai un nas curgator, putina febra, poate de la altceva, la zdup cu tine, in spitatelele groazei, unde poti muri pentru ca nu ai mancare sau pentru ca ai fost otravit cu medicamente, nu ai mai nimic, te baga in spital, te trezesti mort dupa 2-3 zile, MOARTEA BLANDA IMPUSA DE AUTORITATILE MONDIALE ASCUNSE sa traiasca!!!), la inchisoare cu ei!!!! Cifrele sunt trucate, vor sa-si mentina afacerile jegoase! Au ordin de la Merkel!

   PS: Cat ii mai suportati pe acesti apologeti ai Apocalipsei Bioteroriste!? Bine că Trump a scos SUA din OMS!!! Testele PCR sunt sigure in proportie de 40%!!! Sunt facute pentru toti cei care au avut coronavirus vechi in ultimii cinci ani! 

   Dupa ce ca spui prostii, le spui si de doua ori.

   Tie îți place, de asta ai rămas in țara! Rechizitiile de bunuri se faceau prin 1950-1960! Proprietarii de case erau deportați in Bărăgan! Veneau potentatii bolșevici, de multe ori rusi, se instalau in ele! Așa e și acum: casa, mașinile astea sunt infectate! Deci trebuie separare de posesor! Eventual sa ajungă la Bonzii Nazisti ai Regimului!!! Suspecții trebuie izolati, arestati!!! Fără nicio procedura, fără niciun test, și el dubios! Medicina e făcută in România după coloratura politica a pacientului: dacă pacientul nu e cu Poliția Politica, trebuie tratat mai puțin spre deloc!!! Nu e nicio dovada ca in România medicina e bine dezvoltată și nu e politizată! Cine e cu Noua Poliție Politica, bani mulți castiga! Cine nu, la închisoarea-spital! Dar ce cultura ar putea avea un trupete de la. Serviciul D Dezinformare/intoxicare a istoriei!??? Am noroc: mai comand cărți românești pe Net! Altfel uit de tot limba, locuitorile al Marii Mari Bolșevice Romania! Știi cum se spune: “Once a Bolshevik, always a Bolshevik!!!”, dacă înțelegi ce spun!

   ...

   ...

   Ex-Tov. Andreiu, te rog, spune și cum își dau seama cei din spital de... "" coloratura politică a pacientului"" și de poziția față de"" Noua Poliție Politică"" . Prin hipnotizare, grupa sanguină sau forma, mărimea și geo-plasarea Cheliei.? Nu mai arunca banii pe cărți pe net (atenție pe cine îi citești, că-i plină Balta editurilor cu psihopati, spălători de creiere, de-Formatori de opinie + fiara cu cip ). Fă-ne un mare bine.. UITĂ limba română ca să... 'uiți' să mai scrii...{ chiar o așa Perlă de-a lu' Gâgă??!! "" nu are nicio dovadă medicina din România, că nu e politizată și că e dezvoltată"". Și Țața Leana Ceaușescu, la pseudo-procesul său, mai isteață, cerea dovezi.

   Întâi! Tu ești german de scrii cuvintele obișnuite cu litera mare? “Perla”, “Tata Leana”? Dacă nu ai auzit de deportările in Bărăgan, mai pune mâna pe carte! In fond, Andreiu are dreptate, deși limbajul lui e bombastic! Eu nu sunt de acord cu el in toate!

   Cine ajunge in România este luat in primire de servicii, chiar dacă e un cetățean obișnuit din țările aliate NATO! Romanilor le e frica sa vorbească, deoarece imediat Informatorii de azi se duc și raporteaza la partid, la serviciile politice! A nu se confunda serviciile politice cu serviciile de informații obișnuite! Cât de faptul ca vrei sa nu existe părere contrara tie, “Lămurește-ne”, asta dovedește ca liberalismul e de fapt de tip sovietic! Nu exista adică!

   Întâi! Nu știu germană dar îți mulțumesc... și voi încerca, (știu deja de mic școalar ) să nu mai încep un substantiv comun cu majuscule. Retrag: Ex-Tov., Chelie, Balta, Formator și Perla. Nu eu, ci degetul arătător drept are obiceiul să atragă atenția asupra unui cuvânt. Dar te rog, lasă-mă să zic ~ȚAȚA nu țața ~ Leana Ceaușescu, fii politicos! NB. Și tu ai greșit... ai scris ""că Informatorii de azi..."" cu literă mare ' I ' ( corect ' i '). Despre deportările din Banat, din cadrilater, din România dintre Prut și Nistru, din Bucovina... în Bărăgan, în Asia Mică sau în Siberia știu aproape... totul?. Despre "Uraganul URSS" bolșevic intern, 1940 1941 și 1948 - 1989 de asemeni. Ceasul deșteptător m-ă trezea când Lucia Hossu Longin cu Memorialul Durerii apărea - surghiunită în miez de noapte - la TVR-eul lu' i. Ilici EsCu, cu numeroasele sale episoade.

   În paradigma societății de azi! Personaje de roman, așa ca pot fi scriși cu literă mare! Nimeni nu stie cine au fost, în Germania de Est informatorii STASI ei au fost afisati pe net! In Romania au fost preluati de serviciile secrete politice moderne! Confiscarea de bunuri ti se pare de origine bolsevica!? Sub pretextul infectarii: pentru liderii Regimului de Forta vor mai fi infectate casele, masinile, telefoanele confiscate, sediile de afaceri? Ce afaceri se vor face si aici! Sa nu-mi spui ca esti ”Candide” al lui Voltaire: statul face totul pentru binele tau… daca stai in spital, poate iti scade colesterolul pana te ”trezesti” mort intr-o buna zi!!! Ce simplu: asa cum erau tratati opozantii lui Stalin sau Hitler, asa sunt tratati si cetatenii romani! Plus ca statul chinez a exportat MODELUL COMUNIST DE TIP MAOIST SAU STALINIST IN LUMEA INTREAGA prin intermediul OMS-ului corrupt! Dupa ce au eliberat virusul mediu modern! Mare mirare sa nu le trimita Trump cateva rachete! Separarea copiilor de parintii infectati sau a batranilor de apartinatori si darea in grija statului nu seamana cu DEPORTARILE??? Putin probabil sa nu se repete in Romania ce s-a intamplat in Serbia de curand!!! In plus, cred ca ai vazut ca PSD+PNL+alte partide=LOVE, sunt o singura mare familie unita! Exceptiile=putine, daca exista!

   Se va spune dupa ce un deportat sanatos potrivit Legii Carantinei in spital va muri din cauza infectiile nosocomiale/simptomaticilor! Nu ai remarcat ca 89% dintre parlamentarii alesi sunt Informatori/ofiteri mai noi sau mai vechi, de aceea sunt constransi sa voteze la gramada?! Doar de ochii lumii sunt impartiti in diverse partide! De aceea sarbii au atacat Parlamentul!

   Entschuldingen!

   In Romania sub pretextul infectarii? Edituri, restaurante, magazine, saloane de coafura, case de mode, case, vile, apartamente, bijuterii, telefoane, computere, tablete... Masini... Strazi... Proprietati... Bani!!! Aur!!! Argint, platina! Pietre pretioase!!!

  Dacă o digitalizezi : știi adevărul, așa......

  Teoriile conspirației ar fi simple teorii daca nu s-ar vedea masurile fascist-staliniste cu ochiul liber.

  Lumea va fi obligată să umble cu carpa pe gura peste tot pe strada, scanarea e la ea acasă, în corporații se introduce fascismul Kurzabeit, autentificarea biometrica e la doi pași, iar medicina devine o religie de stat, în baza căreia poți fi arestat. 

  Pasul următor va fi înființarea de cete de turnători politici care sa fie permanent cu ochii în patru și introducerea ideologiei neomarxiste in scoli ca disciplina obligatorie.

  Și atunci cum poți să mai crezi in ce spune guvernul și ceata de "specialiști" când realitățile sunt atât de evidente când e atât de clar că ne îndreptăm spre o distopie de tip Orwell? 

  1. Pentru a justifica inchiderea granitelor si LEGEA CARANTINARII PERSOANELOR SI BUNURILOR, DE SORGINTE NAZICOMUNISTA!!! Apoi, cu figurile lor fete de poker vor spune ca ORICE trebuie facut! Romanii sunt si fara reactie, MAMALIGOSI, NU CA GRECII SAU SARBII CARE DAU CU MOLOTOV! POT SA LE IA CASA, MASINA (~SUNT INFECTATE!!!~) SI SA SPUNA ~BINE CA LE-AU LUAT, AVEAM O GRIJA IN PLUS, STAU IN SPITAL PANA CA STATUL DECIDE CA TREBUIE SA MOR PRIN INFOMETARE SAU MEDICAMENTE PERICULOASE!!~...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie