Crayon România a crescut cifra de afaceri în anul 2021 cu 300%

F.D.
Companii / 5 iulie

Daniela Scarlat, Director de Vânzări, Crayon România

Daniela Scarlat, Director de Vânzări, Crayon România

Crayon România, parte din grupul Crayon cu sediul la Oslo, a înregistrat în 2021 o creştere a cifrei de afaceri de 300%, atingând o valoare de 15,8 milioane de euro, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, compania a câştigat premiul "Microsoft Partner of the Year" în România. Intrată pe piaţa locală în 2020, Crayon România este o companie specializată în consultanţă software şi servicii profesionale pentru cele mai cunoscute companii tech globale, recunoscută ca lider în Gartner 2020 & 2021 Magic Quadrant pentru Software Asset Management Managed Services.

Rezultatele financiare obţinute în 2021 au avut la bază creşterea numărului de angajaţi şi clienţi, dar şi extinderea reţelei de parteneri. Anul trecut, Crayon România şi-a dublat echipa locală, ajungând la 21 de profesionişti, ceea ce a permis companiei creşterea volumului de servicii cu valoare adăugată şi atragerea unui număr de peste 100 de clienţi direcţi. Simultan, Crayon lucrează cu peste 20 de parteneri, ca urmare a deschiderii unei noi divizii strategice dedicată vânzărilor indirecte. Investiţiile în echipă şi în ecosistemul de parteneri au fost completate de creşterea naturală a cererii pentru soluţii de digitalizare şi securitate cibernetică, în contextul economic şi politic actual.

"În 2021, am păstrat ritmul investiţiilor şi am consolidat parteneriatele strategice cu marii furnizori de tehnologie. Însă, cel mai important aspect al evoluţiei locale consider că a fost investiţia în oameni. Am reuşit să formăm o echipă de profesionişti cu experienţă bogată şi cu o viziune aliniată valorilor şi strategiei companiei. Mai mult, am devenit un jucător important pe piaţa din România şi unul dintre principalii parteneri ai Microsoft", a declarat Răzvan Ene, General Manager, Crayon România.

"Crayon, un nume nou pe piaţa din România şi în Europa Centrală şi de Est, înfiinţată într-un context macroeconomic incert cauzat de pandemie, a devenit foarte rapid o opţiune firească pentru clienţii care caută un partener Microsoft de încredere. Premiul oferit reconfirmă că modelul nostru de business şi eforturile echipei noastre au fost concentrate în direcţia corectă", consideră Daniela Scarlat, Director de Vânzări, Crayon România.

În 2022, Crayon România îşi propune să continue extinderea echipei locale şi creşterea ponderii serviciilor profesionale în cifra totală de afaceri. Compania îşi va concentra eforturile în zona de proiecte de migrare către cloud, securitate cibernetică şi instrumente de productivitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1379
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1954
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5513
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8751

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro