Creative Dock lansează Fairo, aplicaţia mobilă de banking dezvoltată pentru freelancerii români

G.U.
Bănci-Asigurări / 9 septembrie 2021

Igor Prerovsky, CEO Creative Dock Austria

Igor Prerovsky, CEO Creative Dock Austria

Startup-ul austriac Creative Dock lansează Fairo, aplicaţia financiară care îi ajută pe freelanceri să atingă mai multe obiective de business, ocupându-se de mai puţine acte, potrivit unui comunicat de presă. Aplicaţia inovatoare, dezvoltată cu sprijinul Raiffeisen Bank International, este activă şi pune la dispoziţia utilizatorilor funcţia de facturare. Înainte de finalul anului, utilizatorii se vor putea bucura de servicii simplificate de evidenţă contabilă şi de funcţionalităţi fiscale, cum ar fi urmărirea veniturilor, iar mai apoi de calcularea mai uşoară a impozitelor şi posibilitatea de a genera şi trimite automat rapoarte fiscale.

Prin intermediul Fairo, facturarea se poate face din mers, în mai puţin de 60 de secunde. Utilizatorii vor economisi timp în momentul în care vor să afle care dintre clienţii lor au făcut plăţi, pentru că una dintre funcţionalităţile aplicaţiei urmăreşte tranzacţiile şi le potriveşte în mod automat cu facturile.

Potrivit sursei citate, funcţia reprezentativă care completează aplicaţia mobilă este contul bancar Fairo, care va fi lansat anul viitor. Utilizatorii vor putea fi plătiţi de către clienţi direct în contul lor bancar Fairo şi îşi vor putea urmări cu uşurinţă veniturile. De asemenea, vor avea acces la carduri, retrageri de la bancomat, plăţi locale şi internaţionale, schimb valutar, un cont bancar personal Fairo şi multe altele. În 2022, prin intermediul aplicaţiei, utilizatorii îşi vor plăti impozitele direct din contul bancar Fairo.

"Misiunea noastră este de a ajuta freelancerii să se bucure de rezultatele muncii lor, în cel mai eficient mod posibil, oferindu-le o soluţie completă pentru simplificarea sarcinilor administrative şi gestionarea finanţelor. Ştim cât de obositor este, ca freelancer, să ai grijă de documentele necesare, mai ales dacă gestionarea lor nu este punctul tău forte. De aceea, prin Fairo, îi ajutăm să economisească timp cu o abordare holistică a facturării, evidenţei contabile, a impozitelor şi activităţilor bancare", a declarat Igor Prerovsky, CEO Creative Dock Austria.

"Fairo răspunde unei nevoi din ce în ce mai prezente pe piaţa românească, aceea de a putea gestiona toate operaţiunile interne fără complicaţii, inclusiv cele legate de administrarea afacerilor şi cele bancare. Suntem mândri că susţinem dezvoltarea acestei aplicaţii şi obiectivul acesteia de a face viaţa freelancerilor mai uşoară", a declarat Andrii Stepanenko, Member of the Management Board Raiffeisen Bank International.

Experienţa Fairo începe cu facturarea, aplicaţia urmând să ofere în curând un cont bancar de business Fairo care să completeze pachetul de beneficii. Oferindu-le freelancerilor într-un singur loc raportarea fiscală, evidenţa contabilă, facturarea şi activităţile bancare, aplicaţia îi ajută să economisească timp şi să se bucure de mai multă libertate.

Aplicaţia este disponibilă pentru a fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play Store.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

08 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9210
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8330
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0392
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8375
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.1646

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro