Abonament gratuit

Creştere de 30% a utilizatorilor platformei Aegon România

I.A.
Companii /

Sînziana Maioreanu

Sînziana Maioreanu

Platforma de administrare a asigurărilor dedicată clienţilor Aegon România, a înregistrat o creştere a numărului de utilizatori de 30%, în primele şapte luni ale acestui an, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Reprezentanţii Aegon România susţin că această evoluţie a fost impulsionată şi de creşterea nivelului de digitalizare a pieţei locale, precum şi de faptul că românii, în special cei care locuiesc în marile oraşe, s-au familiarizat mai bine cu gestionarea şi plata online a utilităţilor, a ratelor şi asigurărilor, precum şi cu achiziţionarea online de bunuri de larg consum.

Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România, a declarat: "Am observat că atât la nivelul pieţei, cât şi al portofoliului de clienţi Aegon, tot mai mulţi oameni aleg să îşi administreze asigurările şi să îşi plătească primele online. Motivele sunt evidente şi ţin de simplitatea şi rapiditatea procesului, care te scuteşte de drumurile la bancă. Noi lucrăm constant la îmbunătăţirea comunicării şi vrem să le uşurăm cât mai mult viaţa clienţilor noştri. De aceea, noua platformă 24Aegon.ro este gândită pentru a fi folosită cât mai facil, de la crearea contului, până la modul de organizare şi prezentare a informaţiilor, care sunt în permanenţă actualizate, până la efectuarea plăţii. Creşterea numărului de utilizatori şi sondajele pe care le-am efectuat printre clienţi ne arată că acest sistem este apreciat şi aduce beneficii reale oamenilor, care pot avea, astfel, mai mult timp pentru ei şi pentru familie".

Platforma 24Aegon.ro, funcţională din 2015, a fost optimizată şi relansată în iulie 2018, iar în primele şapte luni ale anului curent a crescut constant, în medie cu 400 de utilizatori pe lună.

Clasamentul oraşelor de unde provin cei mai mulţi utilizatori ai acestei platforme este condus de Bucureşti, urmat de Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Oradea. Platforma este folosită şi de românii stabiliţi în Marea Britanie, SUA, Italia, Germania sau Spania.

Aegon România continuă să îşi concentreze eforturile pe îmbunătăţirea experienţei pe care o oferă clienţilor săi în mediul online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie