Cristina Barbu, noul director al companiei bio-farmaceutice TAKEDA în România

A.P.
Companii / 23 noiembrie 2020

Cristina Barbu, noul director al companiei bio-farmaceutice TAKEDA în România

Cristina Barbu este noul Country Head al companiei bio-farmaceutice Takeda în România, potrivit unui comunicat de presă.

Ea are aproape 20 de ani de experienţă în organizaţii farmaceutice cu focus major pe inovaţie. Cristina şi-a început cariera în cadrul companiei Eli Lilly & Company ca Brand Manager, mai întâi în România, apoi în Europa de Sud-Est. Ulterior, s-a alăturat departamentului global de neuroştiinţe din SUA, de unde a coordonat dezvoltarea strategiei globale de brand în Europa. Lucrând cu echipe multifuncţionale din primele 10 pieţe globale a reuşit să construiască şi să implementeze cu succes în cadrul acestor pieţe strategia privind ADHD.

În 2010, s-a alăturat echipei AstraZeneca România în calitate de director de marketing, unde a pus bazele unei echipe performante, cu ajutorul căreia a reuşit lansarea de noi produse prin implementarea de soluţii personalizate ce au contribuit la creşterea accesului pacienţilor la inovaţie . S-a mutat apoi în Marea Britanie unde a preluat roluri cu responsabilitate crescută, în ţările din Europa Centrală şi de Est. Ulterior, între 2018 şi 2020 a ocupat poziţia de Respiratory Commercial Director International pentru Asia, America Latină, Rusia, Orientul Mjlociu şi Africa.

Cristina Barbu a declarat "Mă alătur unei companii cu o tradiţie impresionantă, de peste 239 ani, în cercetarea şi dezvoltarea produselor inovatoare, bazată pe valori etice şi, înainte de toate, acest lucru mă onorează. Ne aflăm într-un context special, în care sănătatea şi sistemul medical se află pe buzele tuturor, prin urmare obiectivul meu principal este ca Takeda să contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate a românilor, prin terapiile sale inovatoare şi personalizate de ultimă generaţie, care salvează vieţi. Consider că pentru noi este esenţială consolidarea şi dezvoltarea parteneriatului cu autorităţile, cu comunitatea ştiinţifică şi cu asociaţiile de pacienţi. De asemenea, îmi doresc dezvoltarea şi creşterea echipei Takeda România".

Takeda îşi concentrează eforturile în patru arii terapeutice majore: oncologie, gastro-enterologie, hematologie şi boli rare dar investeşte de asemenea şi în cercetarea şi dezvoltarea terapiilor derivate din plasmă şi în vaccinuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

28 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0233
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5217
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4989
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
conferintemedicale.ro
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro