ICT

Cristina Vărzaru se alătură echipei BCR Banca pentru Locuinţe

Ioana Dogaru
Bănci-Asigurări / 21 ianuarie 2016

Cristina Vărzaru se alătură echipei de la BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) în poziţia de Vicepreşedinte, în urma autorizării sale de către BNR, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

BCR BpL are un sold al depozitelor de peste 2,6 miliarde lei. În portofoliul BCR Banca pentru Locuinţe există peste 389.000 de contracte de economisire-creditare. Portofoliul de credite acordate de BCR BpL a crescut cu 18%, depăşind 179 milioane lei, precizează sursa citată.

Cristina Varzaru a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice şi a obţinut o Diploma Executive MBA la Vienna University of Economics and Business, se mai arată în comunicat.

Cristina Varzaru a început colaborarea cu Grupul Erste în anul 2005, unde a avut diverse responsabilităţi fiind implicată în procesul de pregătire a intrării grupului pe piaţa bancară din România. De asemenea, a făcut parte din colectivul care s-a ocupat de due diligence făcut de Erste pentru achiziţia BCR iar ulterior s-a ocupat de programul de integrare şi dezvoltare BCR-Erste şi tranziţia care a urmat preluării BCR de către Grupul austriac, informează comunicatul citat.

Din anul 2007, s-a alăturat echipei BCR preluând diverse responsabilităţi în domeniul administrării activelor şi pasivelor. Pentru o perioadă (2010 - 2011) a lucrat la subsidiara grupului Erste din Serbia. În ultimii 5 ani a ocupat poziţia de Director executiv al Direcţiei administrarea bilanţului din cadrul BCR, precizează comunicatul băncii.

De-a lungul timpului, Cristina Varzaru a coordonat zona de Back Office în cadrul Volksbank România iar cariera în lumea bancară şi-a început-o în cadrul ABN Amro Romania, se mai arată în documentul citat.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Aha, m-am prins! deaia a ajuns varza BCR. 

    Deci doamna Varzaru ar fi cam in situatia traseistilor politici? 

    am crezut ca e vorba de handbalista........

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro