CRUCEA ROŞIE:''Omicron, dovada supremă a pericolului inegalităţilor în faţa vaccinării în lume''

G.U.
Miscellanea / 3 decembrie 2021

''Omicron, dovada supremă a pericolului inegalităţilor în faţa vaccinării în lume''

Apariţia variantei Omicron a coronavirusului este ''dovada supremă'' a pericolului inegalităţilor în faţa vaccinării în lume, a apreciat astăzi preşedintele Crucii Roşii, relatează AFP, conform Agerpres.

''Oamenii de ştiinţă au avertizat în mod repetat comunitatea internaţională cu privire la riscurile unor variante foarte noi în locurile cu rate de vaccinare foarte scăzute'', a declarat într-un interviu la Mocova Francesco Rocca, preşedintele Federaţiei Internaţionale a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii (FICR).

Potrivit statisticilor ONU, aproximativ 65% dintre locuitorii din ţările mai dezvoltate au primit cel puţin o doză de vaccin împotriva COVID-19, comparativ cu doar 7% în ţările mai puţin dezvoltate.

Ţările occidentale au fost acuzate că fac stocuri de vaccinuri şi OMS le-a recomandat să nu se grăbească să administreze o a treia doză, când milioane de oameni din întreaga lume nu au primit încă prima doză.

''Este o abordare egoistă din partea comunităţii occidentale şi o abordare cu adevărat oarbă'', a criticat vineri Francesco Rocca.

''Este uimitor că încă nu realizăm cât de interconectaţi suntem. Acesta este motivul pentru care numesc varianta Omicron 'dovada supremă' a inegalităţilor în vaccinare'', a explicat Francesco Rocca.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. Adica, Crucea Rosie Masonica ne reaminteste tuturor ca Oculta a pus la cale "Operatiunea Omicron", ce urmareste 2 obiective fundamentale: suprimarea ultimelor drepturi ramase ale oamenilor si vaccinarea obligatorie a tuturor! Nici nu mai are vreo importantza ca Omicron e doar o simpla viroza, pt ca iii are pe "specialistii in solutia finala", care urla de dimineatza pana seara, in mass-media vanduta, despre "amenintarea cumplita Omicron"! Este foarte adevarat ca in toata aceasta Operatiune, Oculta se bazeaza si pe oamenii cretini, ignoranti si bine spalati pe creier, care pun inca botul la astfel de fantasmagorii si distrug solidaritatea Omenirii in lupta acesteia impotriva Dictaturii Covid!

  ULTIMUL AN DE PLANDEMIE, ÎNTÂIUL AN DE RĂZBOI?

  Toți cei ce au dorit să înțeleagă au înțeles. Suntem victimele unei farse de proporții apocaliptice, un genocid gigantic ce are ca scop final lichidarea fizică a circa șapte miliarde de ființe umane. Știu că ieducații culți în cap, "frumoși și liberi", zâmbesc cu superioritate și autosuficiență: 

   

  - Nu e, dom'le, nici un plan ocult. Terminați cu teoriile astea conspiraționiste! E doar o pandemie provocată de un "virus nenorocit". Șefii la lume sunt foarte îngrijorați pentru sănătatea și integritatea noastră și luptă non-stop să ne salveze. Și ne vor salva, dar numai cu condiția să ne supunem orbește tuturor comenzilor lor. Și trebuie să ne supunem TOȚI, altfel nu funcționează. 

   

  Atât de simplu li se pare oamenilor ieducați. Din păcate, noi, ăștia mai grei de cap și mai cârtitori, nu reușim să fim recunoscători față de șefii la lume pentru că vor să ne "salveze" împotriva voinței noastre. 

   

  Din nefericire, PLandemia nu este cel mai rău lucru ce ni se putea întâmpla. Plandemia este doar fitilul genocidului, este copacul din pricina căruia majoritatea oamenilor nu pot vedea pădurea și nu pot înțelege planul înfiorător al păpușarilor scelerați. În timp ce noi ne irosim timpul și energia în discuții sterile despre această adevărată nebunie colectivă, păpușarii își freacă mâinile de bucurie, satisfăcuți că totul se desfășoară conform planului lor dement. Este evident, extincția a 7 miliarde de oameni nu poate fi lăsată doar în cârca "eroilor" în halate albe, oricât de "vrednici" s-ar dovedi ei și oricât de rapide și eficiente ar deveni secțiile lor de terapie eutanasivă. Este clar că trebuie continuat cu altceva. Și cu ce s-ar putea continua? Evident, cu o criză economică totală, soldată cu o foamete de proporții biblice și cu un "război" mondial inovativ, de asemenea, tot de proporții biblice, un război ce va produce foarte puține pagube materiale, dar va produce enorm de multe victime umane. 

   

  Cum va fi posibil așa ceva? Este ușor de înțeles, dacă plecăm de la realitatea în care trăim, nu cea prezentată oficial. În primul rând, nu mai există pe planetă nici o țară suverană și independentă. Pentru mulți pare greu de crezut, dar logica elementară ne demonstrează că exact așa este. Toți conducătorii și toate guvernele țărilor lumii nu sunt decât niște "cai troieni", niște trădători vânduți, idioți utili ce au furat pe nesimțite rolurile de la adevărații lideri, evident, ajutați de către păpușarii mondiali. Mai simplu spus, asasinii mondiali au eliminat pe furiș toți liderii naționali autentici și au plantat în locul lor numai slugile lor, niște viermi trădători și idioți ce au consimțit cu bucurie să-și vândă propriile popoare pe niște iluzorii mărgele de sticlă colorată și să se transforme în asasinii biologici ai propriilor concetățeni. Acești imbecili nu au cum să priceapă că vor fi aruncați câinilor imediat ce păpușarii își vor fi făcut treaba cu ei. 

   

  Poate credeți că Rusia sau poate China ar fi niște țări suverane și independente. Nimic mai fals! Nu există nici un conflict autentic între occidentalii grupați în jurul SUA și "alianța" dintre Rusia și China. Este doar manipulare pentru îndobitocirea popoarelor. Criminalii și-au dat mâna și au căzut la înțelegere asupra planului acestui război nimicitor. Din acest punct de vedere, Putin este un trădător la fel de mizerabil ca și plăvanul nostru sau ca orice alt plăvan de aiurea. Nu vă lăsați înșelați de aerul său de mare jupân. Putin este doar o slugă, la fel ca toți ceilalți "jupâni". Știu că pare neverosimil, dar trebuie să cădem de acord că Guvernul Mondial este deja instalat, de facto. Și chiar impune decizii întregii planete. Plandemia ne-a dovedit prezența și lipsa totală de scrupule a acestei grupări criminale super organizate. Faptul că toate guvernele naționale au executat fără crâcnire toate comenzile criminale ale guvernului ocult, arată clar supunerea lor oarbă față de asasinii șefi. 

   

  Dacă șefii la lume ar fi dorit, puteau să instaleze guvernul lor mondial și din punct de vedere juridic, puteau să formalizeze și să "legalizeze" realitatea care există în fapt. Și o vor face, doar că nu a sosit momentul potrivit. Dacă deja ar fost oficializat guvernul mondial, cum puteau să mai declanșeze un conflict între "țări"? Acest război nu va fi războiul unor națiuni împotriva altora. Va fi doar o uriașă luptă între miliarde de gladiatori. Întreaga planetă va fi transformată în "arene romane" în care gladiatorii vor fi doar carne de tun și se vor căsăpi reciproc, totul pentru satisfacția orgasmică a păpușarilor. Diferențele între "țări" sunt date de mărimea și puterea legiunilor de gladiatori. Putin comandă o legiune mai mare și mai bine echipată, probabil și mai eficientă. După "încheierea conflictului" și finalizarea măcelului planetar, guvernul mondial se va instala oficial și va zdrobi orice urmă de rezistență a unor eventuali gladiatori rămași întâmplător în viață. Apoi se va instaura "pacea" prin teroare asupra puținilor lăsați în viață pentru a servi stăpânilor drept sclavi. 

   

  Din păcate, coloniei noastre mioritice i-a fost rezervat un destin cumplit de tragic. Din acest motiv toată "conducerea" coloniei a fost blindată cu cei mai imbecili și ticăloși fanarioți. Misiunea lor va fi să ne adune și să ne trimită să stârnim ursul rusesc, cu scopul ca acesta să ne sfâșie, și astfel, să se creeze motivul întrării în arenă și a "aliaților". Probabil că asemenea "scântei" vor mai fi provocate în alte câteva locuri simultan, probabil prin Asia. De aici până la măcelul mondial nu mai este decât un singur pas. E ca și cum ai da foc unei grămezi de lemne din mai multe puncte simultan. 

   

  Știu că sunt foarte mulți optimiști ce speră că plandemia se va încheia în curând. Îmi pare rău să-i dezamăgesc, așa ceva nu mai este posibil. Plandemia este o operațiune fără întoarcere. Păpușarii au sacrificat aproape toate instituțiile "lumii libere și democratice", construite cu multă migală pe parcursul atâtor generații. Instituțiile astea, fie că erau politice, juridice, științifice, medicale, militare, diplomatice religioase, toate erau doar niște butaforii ce imitau destul de credibil ceea ce ar fi trebuit să fie. Dar erau frumoase și lumea a crezut în ele. Acum au fost demolate. Lumea întreagă a văzut cu proprii ochi păpușarii mondiali și intențiile lor criminale. Plandemia ne-a revelat asta. De văzut am văzut toți, dar nu toți au înțeles. Foarte mulți au încă ceață pe ochi sau pe creier. Sau poate doar refuză să se trezească din visul frumos. Nu mai contează, păpușarii știu că sunt prea mulți martori la crimele lor și nu mai au cum să se oprească, trebuie să meargă până la capăt. Altfel, îi paște un nou Nuremberg, de data asta autentic, nu o mascaradă ca cea organizată de ei după WW2. Ne aflăm în situația cuiva ajuns din întâmplare să fie martorul unei crime. Chiar dacă a ajuns să asiste la crimă fără nici o intenție, va avea ghinion, pentru că s-a aflat în locul nepotrivit în momentul nepotrivit. Criminalul nu va sta mult pe gânduri, îl va lichida și pe martorul incomod. Cam asta-i soarta care ne așteaptă pe noi. 

  Ce speranțe mai putem avea? În afară de ajutorul divin venit de la Dumnezeu, poate că mai există ceva fisuri în planurile aparent perfecte ale acestor asasini. Concret, s-ar putea ca într-una din legiunile de gladiatori să existe un Spartacus, un om providențial ce ar putea să insufle curaj celorlalți gladiatori și să reușească o răscoală. Ar fi suficient ca acei gladiatori să-și aresteze comandanții trădători, paraziții ce-i trimit cu nonșalanță la moarte sigură. Din acel moment răscoalele s-ar întinde precum incendiile sălbatice în întreaga lume. O asemenea răscoală ar fi chiar rezultatul misterios al intervenției divine. Dacă o asemenea răscoală sau un eveniment major care să dea planurile păpușarilor peste cap nu se produce, omenirea este condamnată la extincție nemiloasă. 

  1. Cat talent de scriitor, inca cateva comentarii din astea si ar fi suficient material pentru o brosura conspirationista.

   Cei care astazi ii mai considera pe altii adepti ai Teoriei Conspiratiei, cand de fapt, pe toate drumurile are loc Practica Conspiratiei totale, dovedesc nu doar ignorantza crasa, ci si un IQ foarte scazut!

  Omicron e tulpina B.1.1.529 descoperita initial in super-vaccinata Belgia in Iulie 2021 !!! Ca efecte: se ia mai usor decat delta sau alfa dar provoaca infinit de mai multe cazuri asimptomatice sau usoare spre medii !

  Linistiti-va!

  OMS minte grav si va vrea pe toti vaccinati cu zeama satanista anti-covid ca sa va omoare lent si sigur!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

09 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9050
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7905
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0290
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8089
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.5907

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro