CSEKE ATILLA:"În următoarele zece zile vor fi semnate primele contracte de finanţare prin programul Anghel Saligny"

G.D.
Politică / 12 august

"În următoarele zece zile vor fi semnate primele contracte de finanţare prin programul Anghel Saligny"

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, afirmă că în următoarele zece zile vor fi semnate primele contracte de finanţare pentru proiectele depuse de autorităţile locale în cadrul programului naţional "Anghel Saligny", el susţinând că îşi asumă "un angajament" privind acest termen, relatează News.ro.

"În ceea ce priveşte partea de contracte de finanţare, aici pot să-mi iau un angajament că în următoarele zece zile primele contracte de finanţare vor fi semnate. Ştiţi procedura: în urma ordinului de aprobare a listei obiectivelor de investiţii, autorităţile locale trebuie să încarce în platforma ministerului documentaţia necesară şi noi putem încheia aceste contracte în momentul în care documentaţia este completă. Avem peste 200 de documentaţii, dar 31 de documentaţii care sunt aproape a fi complete şi de aceea am spus că îmi iau acest angajament ca în următoarele zece zile să avem şi contracte de finanţare", a afirmat ministrul Dezvoltării, astăzi după amiază, la Bistriţa.

El a adăugat că unităţile administrativ-teritoriale care se grăbesc şi depun documentele vor semna rapid contractele de finanţare, subliniind că interesul ministerului "e acela de a închide acest palier cu contracte de finanţare".

El s-a arătat convins că în următoarele "câteva săptămâni" în toate cele opt judeţe se va definitiva lista de investiţii pe Programul Naţional "Anghel Saligny" şi va exista ordin de aprobare a listei obiectivelor de investiţii.

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro