CSEKE ATTILA:"Punem la dispoziţia beneficiarilor PNRR o platformă electronică pentru autorizarea plăţilor"

M.C.
Miscellanea / 2 februarie

"Punem la dispoziţia beneficiarilor PNRR o platformă electronică pentru autorizarea plăţilor"

În vederea fluidizării procesului de autorizare a plăţilor, din 15 februarie, instituţiile publice locale şi centrale, beneficiare ale proiectelor finanţate prin PNRR, vor putea încărca cererile de transfer şi documentele justificative care au stat la baza cheltuielilor efectuate în cadrul contractelor de finanţare încheiate cu Ministerul Dezvoltării, a anunţat ministrul Cseke Attila, conform News.ro.

Pe platforma pe care au fost depuse cererile de finanţare, ministerul va lansa luni un modul pentru autorizarea plăţilor. Astfel, întreaga activitate destinată autorizării plăţilor se va desfăşura prin intermediul acestei interfeţe electronice, arată comunicatul de presă al MDLPA.

De asemenea, Ministerul Dezvoltării va veni în sprijinul beneficiarilor prin punerea la dispoziţie a unui manual cu instrucţiuni pentru utilizarea facilă a acestei platforme, care va putea fi accesată de pe site-ul oficial al MDLPA.

În perioada 6 februarie 2023, ora 10:00 - 10 februarie 2023, ora 16:00, platforma va putea fi testată de beneficiari, care vor putea încărca cererile de transfer de bani şi documentele justificative. Totodată, în perioada testării, MDLPA va pune la dispoziţia beneficiarilor linia telefonică 031-1302373, pentru asigurarea suportului tehnic.

În acest sens, beneficiarii vor încărca pe platformă, în câmpul dedicat, contractul de finanţare semnat de către toate părţile şi înregistrat, în format .pdf. Pentru unităţile administrativ-teritoriale către care s-au efectuat plăţi până în prezent, depunerea următoarei cereri de plată va fi condiţionată de încărcarea în platformă a documentelor care au fost transmise anterior în format fizic, pentru a avea evidenţa completă a acestora în raport cu soldul contractului de finanţare, conchide sursa citată.

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

24 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9255
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5904
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9881
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6013
Gram de aur (XAU)Gram de aur294.2340

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro