Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

CSM se pronunţă în privinţa măsurilor faţă de procurorul Maria Piţurcă

T.E.
Politică /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a dezbătut, ieri, acţiunea disciplinară transmisă de Inspecţia Judiciară pe numele procurorului Maria Piţurcă de la Parchetul Curţii de Apel Craiova, care ar fi bruscat o fetiţă de 8 ani, în timp ce copilul era ridicat din casa asistentului maternal din Baia de Aramă pentru a fi dat spre adopţie unei familii de români din SUA.

Maria Piţurcă a venit, ieri, la sediul Consiliului, însoţită de avocat, iar la intrare a evitat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor. În încercarea de a evita reporterii, Maria Piţurcă a lovit cu mâna peste microfoanele acestora, notează Agerpres.

Audierea procurorului şi dezbaterea cazului nu au fost publice.

Surse din CSM afirmă că pronunţarea, în acest caz, a fost amânată pentru astăzi, când procurorii din plen vor stabili dacă admit sau nu acţiunea disciplinară a Inspecţiei Judiciare în cazul procurorului Piţurcă, relatează sursa citată.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pentru purtare abuziva, nu merita sa faca parte din corpul Procurorilor ; deci sa fie eliminata din corpul Procurorilor, sa nu incerce cumva Sectia de Procurori din CSM sa-i dea vreo mustrare. Afara cu asemenea elemente.!

    1. Sa fim seriosi : in Romania exita si se aplica cutuma "corb la corb nu-si scoate ochii". Legile de aplica numai pentru prosti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS