Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

CUC, DESPRE ÎNTÂLNIREA CU ŞEFA TAROM: Am întrebat-o câţi parlamentari zboară, dacă totul este în regulă

V.D.
Politică /

Răzvan Cuc

Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că fostul director general al Tarom Mădălina Mezei, i-a spus că a fost contactată de o persoană de la Serviciul Român de Informaţii (SRI), care i-a vorbit despre posibilitatea ca unele avioane, care transportă parlamentari, să fie reţinute la sol înainte de moţiunea de cenzură. Cuc a mai spus că a întrebat-o pe Mezei câţi parlamentari vin, pentru a se asigura că "totul este în regulă".

Fostul director general al Tarom a declarat, vineri, că ministrul Transporturilor i-a cerut nu doar să anuleze curse interne, ci şi să-i identifice parlamentarii aflaţi la bordul acestora, pentru a-i împiedica să voteze moţiunea de cenzură.

Ulterior, Cuc a organizat conferinţa de presă, în care a spus că a recunoscut că s-a întâlnit cu Mezei înainte de moţiune şi a întrebat-o câţi parlamentari vin, pentru a se asigura că "totul este în regulă".

"Nu i-am cerut să ţină niciun avion la sol. (...) Nu am contactat pe nimeni de la SRI. Doamna Mezei a venit cu tot felul de poveşti, mi-a spus că a fost contactată de cineva de la SRI, care i-a spus de nişte aeronave ţinute la sol. I-am spus că nu ştiu şi nu mă interesează. Eu, la rândul meu, am un contact instituţional cu SRI. Dacă există o asemenea informaţie, sunt convins că, în primul rînd, m-ar fi înştiinţat pe mine. I-am cerut doamnei Mezei să-mi prezinte numele persoanei de la SRI care a sunat-o să-i spună de aceste curse. Dânsa nu mi-a mai răspuns la niciun mesaj. Era foarte important să vedem dacă cineva încerca să se petreacă asta înaintea moţiunii. O să cer şi eu o situaţie de la Tarom, să văd câţi parlamentari au zburat în acea dimineaţă. (...) Eu am văzut că toate cursele au venit la timp. (...) Am întrebat-o, într-adevăr, pe doamna Mezei (...) câţi parlamentari zboară, dacă totul este în regulă", a spus ministrul.

Cuc a mai declarat că Mezei dovedeşte incompetenţă, inconsecvenţă şi că este aservită unor grupuri de interese. El a susţinut că aceasta "se încurcă în minciuni", concluzia sa fiind că decizia CA al Tarom de a o revoca este cea mai bună, astfel fiind scoasă compania "din ghearele influenţei PNL".

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. Chiar daca ce spune Cuc ar fi adevărat, într-o țară civilizată un asemenea dialog despre parlamentarii zburători către moțiune nu trebuia să aibă loc. De aceea, sunt la fel de vinovați amândoi: și Mezei, și Cuc.

  1. Lipseste intrebarea: Mezel si Cuc zboara impreuna sau.... Cuc zboara pe baza de aripi si Mezel pe baza de carne de porc ?

   Daca am pus Mezel in aer de ce primeste Cuc bilet sa zboare ? 

   Am ajuns sa nu pot dormi din cauza intrebarilor astea cu Mezel, Cuc....si oare, tot ce zboara se maninca ? 

  Va dati seama ce e in tara asta? Ceausescu n-a murit,doar putin s-a odihnit..Ca pe vremea comunismului!!!????

  1. Omule, pe vremea comunismului nu si-ar fi permis nimeni asa ceva. Nici Ceausescu. Nu ai trait pe atunci sau daca ai trait, atunci n-ai inteles ce ai trait.

  Ce fatza de cotzcar de noua generatzie are "ministrul" asta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie