Abonament gratuit

Dacia lansează noua versiune Logan Stepway de la 10.250 de euro

I.L.
Companii /

Dacia lansează noua versiune Logan Stepway de la 10.250 de euro

Dacia a anunţat noul model Logan Stepwy sunt disponibile de astăzi, iar preţul porneşte de la 10.250 de euro cu TVA inclus. Autotuturismul este disponibil în exclusivitate prin intermediul platformei de vânzări online, conform News.ro.

Noul Stepway are în exclusivitate culoarea Bleu Azurite, de asemene: "Noile versiuni se remarcă prin elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway. Aspectul robust este subliniat atât de protecţiile laterale specifice, de culoare neagră, de ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate", informează sursa citată.

Pentru lansare, clienţii persoane fizice pot beneficia prin Dacia Finance de oferta specială de finanţare, cu dobândă 0% şi o rată lunară începând de la 99 euro (TVA inclusă).

Din luna decembrie, modelul va fi disponibil şi în reţeaua Dacia din întreaga ţară.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Motoare mai performante nu se poate? Chiar dacă se plătește suplimentar ar fi interesant , de exemplu 1.3 tce. Singurul lucru care mă împiedică să comanda este lipsa alternativei la motorul de 0.9 tce.

    1. si eu am aceiasi problema. Desi pe strazile si traficul din Romania pana si un Trabant e supramotorizat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie