DAL Travel: Circuitele de Paşte au avut o creştere de 40%

D.T.
Miscellanea / 28 martie

DAL Travel: Circuitele de Paşte au avut o creştere de 40%

Pentru această primăvară, consultanţii DAL Travel au remarcat o creştere substanţială a numărului de rezervări, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, în cazul circuitelor şi destinaţiilor îndepărtate, cele mai multe rezervări au fost efectuate atât pentru perioada Sfintelor Sărbători de Paşte (creştere de 40%), cât şi pentru celelalte perioade (Rusalii, vacanţa de vară, Revelion 2024).

Circuitele căutate sunt cele pentru America Latină şi Extremul Orient. Topul circuitelor de Paşte promovate de DAL Travel este condus de: Indonezia - Bali, Sri Lanka, Argentina - Uruguay - Brazilia, Japonia, SUA (Coasta de Est şi Florida), Uzbekistan, iar destinaţiile inedite care s-au bucurat de succes, la scurt timp după lansarea lor, sunt: Etiopia, Japonia şi Coreea de Sud, arată sursa.

Alte circuite de Paşte foarte solicitate sunt cele pentru Georgia, Armenia şi Egipt.

"Majoritatea covârşitoare a circuitelor de Paşte sunt deja vândute, iar pentru acestea, rezervările au început chiar de la finele anului trecut. Mai mult, pot spune că şi pentru perioada Rusaliilor, multe din circuitele noastre turistice sunt de asemenea vândute, înregistrându-se solicitări chiar şi pentru Revelion 2024. Consider ceva firesc acest lucru, deoarece 2023 este un an cu o mult mai mare predictibilitate, iar turiştii noştri doresc să călătorească şi să experimenteze cât mai multe locuri. Mă bucur că DAL Travel a fost şi rămâne o agenţie inovatoare, a introdus şi păstrat în portofoliul său destinaţii de succes, aşa cum este Bali sau, mai nou, Etiopia, despre care puţini ştiu că este o ţară cu tradiţii creştin ortodoxe, cu a doua cea mai mare comunitate ortodoxă (după Rusia)", precizează Daniela Nedelcu, director general al agenţiei DAL Travel.

Circuitele de Paşte vândute au o durată cuprinsă între 6 şi 8 nopţi de cazare pentru destinaţiile mai apropriate din Europa, ajungându-se la 12-14 nopţi de cazare, în cazul Americii Latine şi al Americii de Nord, precizează comunicatul.

Tarifele pornesc de la 1060 de euro de persoană, în cazul Turciei/Cappadocia şi pot ajunge la 3-4.000 de euro, în cazul Americii Latine sau al Extremului Orient.

Cele mai lungi circuite sunt: Vacanţa de Paşte în SUA, care are loc în perioada 11 aprilie - 25 aprilie (14 nopţi de cazare) şi costă 3760 de euro de persoană, respectiv Circuitul de Paşte în Etiopia (14 nopţi de cazare), care costă 3940 de euro.

Se observă, aşadar, o tendinţă de revenire la planificarea călătoriilor din timp şi la un comportament de cumpărare mai deliberat, în detrimentul celui de tip last minute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

mk-airport.ro
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

26 Mai. 2023
Euro (EUR)Euro4.9575
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6194
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1137
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7071
Gram de aur (XAU)Gram de aur290.0889

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro