Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

DAN BARNA:''Costul pandemiei este deja foarte mare''

G.U.
Politică /

''Costul pandemiei este deja foarte mare''

Preşedintele USR, Dan Barna, face apel la aplicarea măsurilor de protecţie în contextul pandemiei de COVID-19, conform Agerpres.

"Costul pandemiei este deja foarte mare. El se calculează inclusiv în locuri de muncă şi oportunităţi pierdute. Dacă nu vrem ca acest cost să devină şi mai mare, până la nivelul la care va fi imposibil de recuperat, trebuie să avem grijă de noi. De aceea, dincolo de orice măsură pe care o pot lua autorităţile, responsabilitatea personală are o importanţă crucială zilele acestea. (...) Fermitatea în aplicarea măsurilor de protecţie trebuie să vina din partea fiecăruia dintre noi. Da, ştiu că sunt printre noi şi sceptici şi oameni care nu cred în pericol. Singurul fel în care pot fi cu adevărat convinşi că nu e de glumă este prin a nu accepta excepţii. Niciuna. Nu, nu va primi nimeni un premiu pentru respectarea regulilor. Dar riscul de a vedea membri de familie, prieteni, membri ai comunităţii pierzând lupta cu boala scade semnificativ. Şi asta e suficient pentru orice inconvenient minor reieşit din purtarea măştii sau dintr-o discuţie în contradictoriu cu cei care refuză să o facă", a scris, vineri, Barna pe Facebook.

El le transmite celor care conduc o afacere să se asigure că angajaţii au la dispoziţie materiale de protecţie şi le folosesc.

"Dacă sunteţi obligat de circumstanţe să interacţionaţi cu mulţi oameni, nu faceţi excepţii de la regula purtării măştii pentru nimeni. O persoană care nu respecta regulile nu se pune doar pe sine în pericol, ci şi pe toţi cei din jur", a mai scris Barna.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Multumim PSD/ALDE si Antena 3 pentru zadarnicirea prin propaganda la TV a luptei contra coronavirusului. Niste dementi, niste ticalosi.

    Da, PNL a gresit declararea unor stari, a gresit trecerea din urgenta in alerta.

    Dar totusi PSD/ALDE si larvele puturoase de la Antena 3 spun toata ziua ca romanii au suficient de mult discernamant sa trateze singuri problema asta. Ori asta nu este adevarat. Romanii nu se vor proteja, continua sa raspandeasca infectia in toata Europa. A se vedea abatoarele nemtesti. A se vedea explozia recenta de cazuri. 

    Costul percepe orice BOSCHETAR...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie