Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

DAN BARNA:"Postelectoral, cel mai probabil, vom face alianţă cu PNL"

I.M.
Politică /

Dan Barna

Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Râmnicu Vâlcea, că o alianţă postelectorală ar putea fi făcută, cel mai probabil, cu PNL, în condiţiile în care Alianţa USR-PLUS nu ar obţine 51% pentru a-şi asigura guvernarea.

"Ideal ar fi ca Alianţa USR PLUS să câştige 51% şi să poată guverna singură, realist, pragmatist eu aş spune că e destul de greu să ajungem în această zonă de victorie unică a unui partid şi atunci perspectiva ne duce spre opţiunea probabil realistă de a avea o alianţă postelectorală, cel mai probabil, cu PNL sau cu oricare alt partid care respectă principiile de integritate şi valorile pe care le promovează USR", a spus Barna, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că în teritoriu e posibil ca la alegerile locale USR-PLUS să colaboreze cu alte formaţiuni politice "pentru a scăpa de PSD"

"La locale USR-PLUS vom avea candidaţi comuni, iar dacă în vreo localitate sau alta vor decide colegii din alianţă că pentru a scăpa de PSD e nevoie de o colaborare, acest lucru ar putea fi posibil. La nivel central, nu se pune probleme vreunei alianţe pentru locale", a afirmat Dan Barna.

Liderul USR susţine că disputele despre alegerile interne din partid arată că USR este diferit, un partid transparent în care membrii îşi pot spune opiniile, conform sursei citate.

"Chiar şi aceste ştiri frumoase din ultima perioadă legate de alegerile noastre interne arată tocmai că suntem un partid diferit, un partid transparent, în care membrii sunt liberi să îşi exprime punctele de vedere şi în care există această transparenţă, oamenii au posibilitatea să îşi exprime opiniile pro sau contra, inclusiv pro sau contra actuala conducere, astfel încât din acest dialog să putem merge mai departe. Duminică o să încheiem alegerile interne, vom avea şi Birou Naţional, după care vor fi două luni în care Alianţa USR PLUS va fi bloc în spatele meu în candidatura pentru prezidenţiale", a mai subliniat Dan Barna.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. D-le o alianta cu PNL este posibila si de dorit,dar daca ai fii politician adevarat ai arunca peste bord balastul numit PLUS. Crezi dumneata ca pot fii 3 partide de centru-dreapta ca asta e electoratul vostru indiferent ce declarati.Nci nu vreau sa ma gandesc ca aveti nuante de marxism , ca atunci...Apoi, in 3, politica externa e imposibila,acum penduland intre SUA si GERMANIA lucru greu de gestionat dar prin Plus ar trebui sa o cotim spre Franta ca asa vrea Ciolos si Ciolos nu cedeaza.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS