Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

DAN BARNA: PSD a rămas acelaşi partid care apără infractorii

I.V.
Politică /

Dan Barna

Dan Barna

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, spune că PSD a rămas acelaşi partid care apără infractorii şi care nu mai are niciun fel de legitimitate să conducă România, după ce a suspendat şedinţa de plen a Parlamentului "pentru a face încă o dată bloc în jurul unui condamnat penal". "Sunt foarte, foarte optimist de rezultatul acestei moţiuni pentru că nu mai putem continua cu acest fel de a ne bate joc de voinţa cetăţenilor, de a ne bate joc de procedurile parlamentare", afirmă el.

Barna a declarat, marţi, la Palatul Parlamentului, că PSD a blocat votul de invalidare a unui condamnat penal care nu mai are calitatea de parlamentar.

"Au preferat să blocheze întreaga şedinţă, să suspende întreaga şedinţă pentru a face încă o dată bloc în jurul unui condamnat penal. Este ceea ce vedem, un partid de penali, un partid care nu mai are niciun fel de legitimitate să conducă România, un partid care sper să plece de la guvernare prin moţiunea care se va vota joi. Sunt foarte, foarte optimist de rezultatul acestei moţiuni pentru că nu mai putem continua cu acest fel de a ne bate joc de voinţa cetăţenilor, de a ne bate joc de procedurile parlamentare, de a ne bate joc", a afirmat Dan Barna.

El spune că PSD a decis să boicoteze această şedinţă pentru a apăra "un penal condamnat".

"Astăzi au încercat să pună la final hotărârea Parlamentului pentru a bloca şedinţa. Colegii noştri şi opoziţia au protestat, hotărârile Parlamentului sunt întotdeauna la începutul şedinţei de vot final, s-a introdus pe punctul 1 prin vot, în momentul în care s-a cerut vot s-a văzut că nu există cvorum, deşi exista cvorum. Era foarte clar, sala Parlamentului era plină, PSD a decis să boicoteze pentru a apăra un penal condamnat", a explicat liderul USR.

Barna crede că prin astfel de atitudini românii văd că PSD a rămas un partid care apără infractorii.

""Românii văd încă o dată negru pe alb, explicit, că în momentul de faţă PSD a rămas, chiar dacă Liviu Dragnea e în puşcărie, PSD a rămas acelaşi partid care apără infractorii, care face bloc în jurul infractorilor, care face tot ce poate să păstreze în structura Parlamentului o persoană condamnată. Este încă o confirmare pe care oamenii au văzut-o şi sper ca această dovadă să fie un semnal de alarmă pentru toţi semnatarii moţiunii să vină şi să voteze joi astfel încât această guvernare iresponsabilă, această guvernare care apără infracţionalitatea să devină istorie şi să fie îndepărtată de la conducerea României", a mai afirmat Barna.

Opinia Cititorului ( 3 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Dle Barna.se vede maioul pe sub camasa si vizual nu da bine ptr. un mare om politic.Parerea mea.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Eu cred d-le Brna ca mai devreme sau mai tarziu o sa aveti un dosar penal ca cineva vegheaza si deasupra dv.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Dle Bârna,vizualizand clipul de promovare dar si alte" iesiri", concluzia mea e clara: sunteti un copil mare si doar atat! VA chinuiți degeaba.Nu vreau sa traiesc in copilăria voastră nefericită.E aproape dureros ptr mine

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS