Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

DĂNCILĂ, ÎNTREBATĂ DACĂ L-AR GRAŢIA PE DRAGNEA:"Doamne, nici nu se pune problema"

V.V.
Politică /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, spune că nu a mai discutat cu Liviu Dragnea dinainte ca acesta să fie arestat şi spune că nu îl va graţia pe fostul şef al social-democraţilor, în cazul în care va ajunge preşedintele României. "Doamne, nici nu se pune problema", susţine Dăncilă.

Dăncilă a fost întrebată, luni, la emisiunea Adevărul Live, cum vede demersul lui Liviu Dragnea care a cerut în instanţă dizolvarea PSD.

"Vă daţi seama că nu este o decizie a fostului preşedinte care să ne bucure, este o decizie care ne întristează. Sunt convinsă că nu se va ajunge la acest lucru pentru că am îndeplinit toate normele legale", a afirmat Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că nu a mai discutat cu Liviu Dragnea dinainte de arestarea acestuia şi nu ştie de ce el a făcut acest demers.

"Nu am mai discutat cu domnul Dragnea dinainte de a fi arestat, nu ştiu care sunt considerentele pentru care dânsul face acest demers. Am văzut aseară, spunea cineva că discut, că primesc de acolo... Nu am discutat, după ce a fost arestat, nu am mai avut absolut nicio discuţie cu domnul Dragnea şi este regretabil că sunt oameni care recurg la astfel de lucruri care nu au nici măcar un sâmbure de adevăr", a explicat liderul PSD.

Întrebată dacă îl va graţia pe Dragnea dacă va ajunge preşedintele României, Dăncilă a spus: "Doamne, nici nu se pune problema".

Viorica Dăncilă a fost întrebată şi care politician dintre Liviu Dragnea, Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu i-a provocat cea mai mare dezamăgire, spunând că de la fiecare a avut dezamăgiri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie