Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

DĂNCILĂ:PSD susţine ca impozitarea pensiilor speciale să nu se aplice militarilor

I.M.A.
Politică /

Viorica Dăncilă (Sursă foto: Twitter)

Viorica Dăncilă (Sursă foto: Twitter)

Partidul Social Democrat susţine ca impozitarea pensiilor speciale să nu se aplice pensiilor militarilor, care trebuie să beneficieze de sistemul de impozitare aflat acum în vigoare, a afirmat joi premierul Viorica Dăncilă, care a anunţat că un amendament în acest sens va fi promovat în Parlament.

"Partidul Social Democrat susţine ferm ca impozitarea pensiilor speciale să nu se aplice pensiilor militare. Pensiile militare de stat trebuie să beneficieze de sistemul de impozitare aflat acum în vigoare. Vom promova acest amendament în Camera Deputaţilor, care este Cameră decizională. Ca ţară membră a NATO, avem o datorie morală faţă de cadrele militare în activitate, în rezervă şi în retragere. Prin exceptarea cadrelor militare de la supraimpozitare, ne aliniem legislaţiei europene. În majoritatea statelor UE şi NATO, regimul pensiilor militare este reglementat prin legi speciale", a scris Dăncilă pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. NATO isi rasplateste armata pensionata in vremuri normale , de activare de-a lungul anilor in conditii deosebite , dar noi rasplatim acum in pensie pe alde mos teaca , care au mancat fasole cu ciolan la popota , au vacsuit bocancii si organizau sedinte de educare socialista a tineretului - cine a facut armata stie bine ce vorbesc.Din Romania cei care au fost in teatre de razboi abia , abia incep sa iasa la pensie.Dar nu e singura nedreptate in legatura cu pensiile speciale

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS